Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osa-aikatyö: Front-end, Backend, Järjestelmä/DevOps

post_image

RekryilmoitusGranite on ohjelmistoyritys, jolla on missio. Riskienhallinta on yksi merkittävimmistä tekijöistä yritysten ja organisaatioiden tavoitteiden saavuttamisessa. Maailmasta puuttuu helppokäyttöinen palvelu tulokselliseen riskienhallintaan, ja sitä Granite tekee. Kasvamme nopeasti ja etsimme jatkuvasti uusia nuoria lupauksia useisiin eri tehtäviin. 

Meillä on tällä hetkellä osa-aikaisesti työskenteleviä opiskelijoita mm. ohjelmoinnin, testauksen, myynnin, hallinnollisten tehtävien ja erilaisten asiakas/projektitehtävien parissa. Haluamme sinut mukaan tiimiimme! 

Jätä meille hakemus ja kerro millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Sopiva työmäärä on n. 2pv/vko tai enemmän riippuen missä vaiheessa opintojasi olet. Voit olla esim. 2-3 vuoden opiskelija tai jo ihan opintojesi loppusuoralla. Räätälöimme tehtävät ja työajat tilanteeseesi sopivaksi. Kesällä pääset tekemään täyttä päivää ja myös lomailemaan omien halujesi mukaan. Lopputyön tekeminen onnistuu meillä ja tavoitteena on jatkaa työsuhdetta vakituiseksi opiskelujen päätyttyä. 

1. Nuorempi Backend/Full-stack -ohjelmistosuunnittelija 

Julkaisemme vuosittain 3-4 uutta versiota Granitesta ja roolisi on toimia osana kehitystiimiä. Tuotamme uusia ominaisuuksia, optimoimme arkkitehtuuria ja toteutamme asiakaskohtaisia toiveita. Pääteknologiana ovat SQL ja PHP. Laravel, Lumen, React, Javascript, jQuery, HTML5 ja Bootstrap kuuluvat myös stackiimme. 

2. Nuorempi Front-end -kehittäjä 

Julkaisemme parhaillaan historiamme merkittävintä UI/UX-uudistusta Graniteen, joten pääset hyvässä kohdassa mukaan kehitykseen. Sinulla on visuaalista silmää ja pidät käyttäjäkeskeisestä UI/UX-suunnittelusta ja haluat kehittyä siinä. Stackimme front-endin osalta on seuraava: React, Javascript, jQuery, HTML5 ja Bootstrap. 

3. Nuorempi Järjestelmä/DevOps-asiantuntija 

Tehtävänäsi on olla mukana pilvipalveluna toimivan ohjelmistomme sovelluspalvelinten ja tuotantoympäristöjen ylläpidossa sekä teknisen tietoturvallisuuden kehittämisessä. Ratkot myös ohjelmistoomme liittyviä teknisiä vikatilanteita ja olet mukana API-rajapintojen yhteyksien valvomisessa, kehittämisessä sekä niihin liittyvien virhetilanteiden selvittämisessä.

Pinterest
Granite logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.recright.com/careers/fi/granite-grc/osa-aikatyo-front-end-backend-jarjestelmadevops-5a0aaaf0f24db467ba3b1e63
Yhteydenotto: anssi@granitegrc.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Granite kotisivut

Granite:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Granite kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä