Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä, VeikkausAPI-tiimi

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Veikkauksella työskentelee monipuolisia peli- ja techalan ammattilaista kuten palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, datascientisteja, ja laatuasiantuntijoita. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita.

Ohjelmistokehittäjä, VeikkausAPI-tiimi

Nyt etsimme Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön perustettavaan uuteen VeikkausAPI -kehitystiimiin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ohjelmistokehittäjiä. 

Products and Services Development -yksikkö vastaa Veikkauksen omasta ohjelmistokehityksestä sekä omista järjestelmistä. Veikkauksen digitaalisilla palveluilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja www.veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa, jossa asioidaan yli miljoona kertaa viikossa. Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä. 

Veikkauksen pelitarjoama on laaja, ja Veikkauksella on runsaasti kansainvälistäkin mielenkiintoa herättänyttä teknologiaa, jonka avulla tarjoamme turvallista ja vastuullista rahapelaamista niin Suomessa kuin tytäryhtiömme kautta myös muissa maissa.

Tulevan kehitystiimisi vastuulla on tuottaa täysin tuotteistetut APIt/rajapinnat kaikkien integraatiokohteiden osalta, joita käyttämällä kumppanit voivat itsenäisesti integroitua tarvittaviin Veikkauksen taustajärjestelmiin. Kokonaisuus on liiketoimintakriittinen ja korkean volyymin järjestelmä – jota tiimi suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ammattitaidolla yhdessä. 

Pääset siis mukaan uuteen perustettavaan tiimiin, jonka toimintakulttuuriin ja toimintatapoihin pääset vaikuttamaan heti alusta alkaen. Tiimi suunnittelee kehittämänsä toteutukset itse alusta alkaen, yhdessä pähkäillen. Raha liikkuu ratkaisuissamme aina, laatu ja ylläpidettävyys ovat erittäin tärkeä osa oman tuoteperheen elinkaarta ja operointia. Tiimin tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Alla oleva wordcloud näyttää mitä teknologioita hyödynnämme tiimissämme. 

Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista osa-alueista: 

 • API rajapintojen toteutuksesta enterprise -tasoisen, Google Cloud pilviympäristössä ajettavan, API hallintatuotteen päälle (esim. Apigee, Mulesoft, Axway, Kong, jne.)
 • GCP pilvipalveluista ja -arkkitehtuurista
 • API tekniikoiden osaaminen kuten REST, websocket, GraphQL
 • Konttiteknologiat – Sovellusten kontitus ja konttien ajo GCP GKE ympäristössä
 • DevOps-käytännöistä ja -työkaluista kuten GitLab – CI/CD -työkalu
 • GCP-infran luonti ja ylläpito IaC -työkaluilla, kuten Terraform
 • Tiedon striimaus/jonoratkaisut (esim.Apache Kafka, GCP pub/sub, jne.)
 • API kehittäjäportaalien toteutuksesta sisältäen kattavat rajapintakuvaukset, mock/testirajapinnat, mallitoteutukset yleisimmillä ohjelmointikielillä sekä itsepalvelupohjaisen rajapintojen käyttäjien rekisteröitymisen
 • OpenAPI/Swagger määritelmän osaaminen

Arvokkaampaa kuitenkin on, että haluat oppia lisää ja tuottaa laadukkaita kokonaisratkaisuja. 

Lisäksi toivomme sinulta: 

 • Intohimoa suunnitella, kehittää ja ylläpitää korkeatasoisia ohjelmistoja 
 • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja 
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Voit myös halutessasi työskennellä sujuvasti etänä. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätäthän meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.10.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (petri.raevuori@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358943702227. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.9.2023 - 8.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ohjelmistokehittaja-veikkausapi-tiimi/2427952/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä