Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä / Ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusVeikkauksen liiketoiminnan perusta on sen omien kehitystiimien rakentamissa laadukkaissa järjestelmäpalveluissa.

Tiimimme kehittävät ja ylläpitävät keskeisimpiä Veikkauksen pelien pelaamisen mahdollistavia ohjelmistopalveluja. Kohtaat nämä palvelut, kun kirjaudut veikkaus.fi-nettipalveluumme, käytät mobiilisovellustamme, siirrät siellä rahaa pankkitilillesi, pelaat peliautomaatteja tai ostat pelejä kaupan kassalla ja kioskilla.

Haemme Veikkaukseen

Ohjelmistokehittäjiä / Ohjelmistoarkkitehteja

Etsimme joukkoomme ohjelmistokehittäjiä luomaan maailmanluokan digitaalisia palveluja asiakkaillemme. Voit työskennellä haastavien ja usein kansainvälisten projektien tai pitkäaikaisen tuotekehityksen parissa käyttäen moderneja menetelmiä ja tekniikoita. Sinun ja tiimisi vastuulla on valita nämä menetelmät ja tekniikat huomioiden sen, että jatkokehitys ja tuki ovat myös tiimin omissa käsissä – vapaus ja vastuu kulkevat meillä yhdessä. 

Tiimeissämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, usein intohimoinenkin ilmapiiri. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä tiimit eivät vain kirjoita koodia vaan osallistuvat kokonaisvaltaisesti palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen loppuasiakaskontakteja kaihtamatta.

Meillä palvelut kehitetään lähtökohtaisesti pilvialustoille hyödyntäen pilvinatiiveja teknologioita. Parhaillaankin kehitystyö on usean palvelun osalta Amazon AWS- ja Google Cloud -ympäristöissä vaiheessa, jossa ehdit ja pääset vaikuttamaan olennaisesti ratkaisun lopulliseen muotoon. Yleisimmin käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat AWS- ja GCP-pilvialustojen lisäksi SQL- ja NoSQL-tietokannat, JVM-pohjaiset ohjelmointikielet (Java, Kotlin) ja useat tämän päivän web-tekniikat (mm. JavaScript, TypeScript, Nodejs, HTML5, React, React Native).

Voit olla vastavalmistunut tai jo kova tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan. Odotamme, että tunnet valmiiksi osan mainituista tekniikoista, mutta arvokkaampaa on halu oppia lisää. Pärjätäksesi sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot: haluat auttaa muita, jaat osaamistasi, mutta kysyt tarvittaessa kollegoiltasi myös apua. 

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Tiimimme työskentelevät pääosin Veikkauksen toimistolla Helsingin Pohjois-Haagassa. Korona-aikana työskentelemme kuitenkin etänä. Etätyö on mahdollista Veikkauksessa myös koronan jälkeen. 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi tehtävään Veikkauksen sivujen kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.  

Lisätietoa Veikkauksella työskentelystä voit kysyä mahdollisesti tulevilta kollegoiltasi; kehityspäälliköiltämme Maisa Lehtovuorelta p. 050 4440938 sekä Tuomas Huuskoselta p. 040 7104112

 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

 

*********

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.4.2021 - 15.5.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ohjelmistokehittaja-ohjelmistoarkkitehti/1177942/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React
React Native
Java
Javascript

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä