Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä C++

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Operations yksikköön, Aeronautical Engineering & Avionics-ryhmään 

Ohjelmistokehittäjiä (C++)

tuotekehitystehtävien pariin.

Aeronautical Engineering & Avionics huolehtii Suomen Puolustusvoimien lentävän kaluston suorituskyvyn ylläpidosta ja kehittämisestä. Heidän vastuullaan on myös Patrian ilmailun kansainvälisten hankkeiden mahdollistaminen.

Etsimme nyt C++ ohjelmistokehittäjää NATO datalinkin kehitysprojektiin.

Mitä tulisit meillä tekemään ja minkälaisella taustalla tehtävää kannattaa hakea?

Tulet tekemään työtä muiden järjestelmäasiantuntijoiden kanssa osana tuotekehitystiimiä käyttöliittymä- ja taustajärjestelmäkehityksessä (Front End/Back End). Työsi sisältää monipuolisesti ohjelmointia, testausta ja dokumentointia. Pääset toteuttamaan uutta ohjelmistoarkkitehtuuria ja implementoimaan uusia ominaisuuksia asiakas vaatimusten mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluu myös nykyisten ohjelmistojen korjauksia ja kehitystä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää C++:n ja C#:n osaaminen. Käytössämme on myös .NET ja Scrum, joten näiden hallinta on eduksi. 

Voit olla urasi alussa tai jo kerryttänyt kokemusta useamman vuoden ajalta. Tämä positio tarjoaa nuorelle kehittäjälle paljon opittavaa ja kokeneelle mahdollisuuden hyödyntää oppejaan projektin läpiviennissä. Olemme kansainvälinen toimija, joten toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Parasta työssä on korkealaatuinen tekeminen moderneilla työkaluilla mukavassa tiimissä sekä edistykselliset tekniset ratkaisut, sillä Patrialla ei tingitä teknisestä suorituskyvystä. Pääset mukaan usean vuoden kestoisiin ainutlaatuisiin asiakasprojekteihimme. Projekteissa sinulla on mukana asiantuntijoista ja järjestelmä arkkitehdeistä koostuva tiimi ja pääset osalliseksi uniikkia tuotekehitystä. Tässä projektissa pääset kiehtovaan NATO Datalinkki kehitykseen mukaan. Tätä linkkiä käytetään mm. F-18 hävittäjissä ja täten projektissa tehdään yhteistyötä Puolustusvoimien kanssa.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana yhteisöä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi tai hyödyntää jo kertynyttä osaamistasi haastavissa tehtävissä. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Tehtävä on työn luonteesta johtuen mahdollista toteuttaa hybridityönä (n. 50/50 perehdytysvaiheen jälkeen). Lähitoimipisteesi on Hallissa

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 24.9.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Sari Rantanen puhelimitse 050 4071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 4.9.2023 - 24.9.2023
Sijainti: Jämsä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistokehittaja-c/2409489/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

C#
C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä