Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Node.js Developer

post_image
Rekryilmoitus

Oletko sinä uusi Node.js Developer ystävämme?

Sytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia ja taistella yhdessä asiakkaan kanssa digiturhautumista vastaan? Meillä olisi sinulle sopiva pesti auki! 

Haemme joukkoomme uutta Node.js Developeria, jolta löytyy sekä intoa että valmiutta luoda vastuullisia digitaalisia palveluita ammattilaisen ottein. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan projektissa tehtäviin ratkaisuihin, aina arkkitehtuurista integraatiohin. Työskentelet osana projektitiimiä, mutta pääset toimimaan roolissa asiakkaan kanssa yhteistyössä myös itsenäisesti.

Mikä homma?

Node.js Developerina pääset projektitiimisi kanssa vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme menestykseen. Löydät asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeat ja kestävät digitaaliset ratkaisut sekä räätälöit toiminnallisuuksia asiakastarpeen mukaan. Asiakkuuksistamme löytyy toimijoita julkishallinnosta, yksityiseltä sektorilta sekä kansainvälisistä tekijöistä.

Node.js Developerina työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

  • Kustomoitujen taustajärjestelmien / mikropalveluiden suunnittelu ja toteutus eri tarpeisiin
  • Rajapintojen ja integraatioiden määrittelyä, totetusta ja testausta
  • Työsi tulosten esittely tiimille sekä palautteen anto pull requestien muodossa
  • Asiakaskommunikointi ja ratkaisujen muokkaaminen saamasi palautteen pohjalta

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen erilaisten erikoistumisvaihtoehtojen kautta, jotka löydät urapolkumallistamme. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta emme odota kaikkea osattavan heti, vaan tuemme oppimistasi ja etenemistäsi. Työskentelemme ketteriä menetelmiä noudattaen ja voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos omaat jo muutaman vuoden kokemuksen alalta ja olet vahva Node.js-ohjelmoija. Olet perehtynyt teknologioihin sekä ympäristöihin, kuten TypeScript ja Express sekä SQL- tietokantoihin. Integraatiot ja arkkitehtuurisuunnittelu voivat olla sinulle jo tuttuja ennestään.

Pilvipalveluihin, kuten AWS ja Azure, sekä sisällönhallintajärjestelmiin, kuten Contentful ja Drupal, sinulla saattaa olla jo kosketuspintaa tai et ainakaan kavahda näihin tutustumista. Arvostamme innokkuuttasi oppia uutta etkä pelkää myöskään sukeltaa itsellesi uusien teknologioiden pariin.

Tärkeänä pidämme myös hyvää asennetta ja avoimuutta jakaa osaamistasi muille. Vahvat kommunikaatiotaidot auttavat sinua toimimaan asiakasrajapinnassa sekä tiimityössä kollegoidesi kanssa. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli. Kuukausiansio roolissa liikkuu 3600€ - 5300€ välillä, riippuen kokemuksestasi.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 19.2.2023.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, jossa analyyttisyys ja teknologiaosaaminen yhdistyvät inhimilliseen ymmärrykseen. Yritys keskittyy luomaan digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla taistellaan digiturhautumista vastaan. Exove on perustettu vuonna 2006 ja toimii Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. www.exove.com

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 27.1.2023 - 19.2.2023
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimistot Tampere, Helsinki, Oulu, mutta töitä tehdään joustavasti sekä toimistolla että etänä.
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/node-js-developer/mMLaAD
Yhteydenotto: jobs@exove.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä