logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

We deliver digital growth. Palvelumme kattavat digitaalisen kasvun kaikki vaiheet liiketoimintamallista suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Exove

Yritysesittely

Exove on Pohjoismaiden ja Baltian johtavia avoimeen teknologioihin perustuvien digitaalisten ratkaisujen suunnittelijoita ja toteuttajia. Luomme digitaalista kasvua auttamalla asiakkaitamme ymmärtämään ja palvelemaan yleisöjään innovatiivisesti ja tehokkaasti.

Työmme ja ratkaisumme pohjautuvat asiakkaidemme strategiseen tahtotilaan ja loppukäyttäjien tarpeisiin.

Palvelumme kattavat digitaalisen kasvun kaikki vaiheet liiketoimintamallista suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Otamme ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon niin tietoturvan kuin käytettävyydenkin ja löydämme ratkaisut, jotka palvelevat asiakkaitamme ja loppukäyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.
Työntekijöitä 90
Y-tunnus 2040509-9
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh +358 9 3158 9020
E-mail business@exove.com

Toimipaikat     Helsinki, Oulu, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Laravel, Node.js, React, Symfony, Javascript, PHP, Python, Concrete5, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Magento, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Exove, Käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, digitaalinen viestintä, digitaalinen liiketoiminta, Drupal, WordPress, eZ Publish, html5, E-commerce, Avoin lähdekoodi, Julkaisujärjestelmät, Digitaalinen käyttökokemus, Digitaalinen strategia, Tukipalvelut, concrete5, PhoneGap, Verkkosovellukset, Strateginen suunnittelu, Teknologiakonsultointi, Digitaalinen brändisuunnittelu, Migraatiot, Markkinointiautomaatio, Web-konsultointi

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Exove - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFennovoima - kestävän energiantuotannon puolesta

"Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten mutkattomasti asiat ovat sujuneet ja miten laadukasta työtä Exove on tehnyt. Teillä on todellisia ammattilaisia töissä."

-- Tiina Rytky, viestintäpäällikkö, Fennovoima

Näytä referenssi

ReferenssiValidian ainutlaatuisuus näkyy myös digitaalisesti

"Erityisesti olin iloinen siitä, että otitte huomioon niin moninaisesti molempien yhtiöiden erilaiset toiveet. Samoin varsinkin Paavon ja Nellin ratkaisukeskeinen paneutuminen kiperiin haasteisiin ja niiden ratkaiseminen teki vaikutuksen."

-- Thea Reikko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Validia

Näytä referenssi

ReferenssiKiekkovahti - Ajankohtaiset lätkäuutiset helposti mobiilisovelluksen kautta

"Sovelluksen kehitysprosessi Exoven kanssa kulki sujuvasti, ja saimme julkaisun vielä hienosti ajoissa kiekkokauden alkuun."

-- Matti Liljaniemi, toiminnanjohtahja, Jatkoaika

Näytä referenssi

ReferenssiKuntatyönantajat - Parempaa asiakaspalvelua uuden verkkosivuston avulla

"On hämmästyttävää, kuinka sujuvasti saimme valmiiksi halutussa laajuudessa kaksi suhteellisen suurta sivustoa, kt.fi:n ja kuntatyonantajalehti.fi:n. Exoven tiimi tarjosi monia käytännön ratkaisuja haasteisiimme projektin aikana, ja koko tiimi oli erittäin omistautunut tavoitteillemme. Nyt virka- ja työehtosopimuksemme ovat esillä tavalla, jonka ne ansaitsevat, ja palvelu.."

-- Marjaana Mattila, projektitiimin tuoteomistaja, Kuntatyönantajat

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Exove - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Exove - Referenssit

Exove - Bloggaukset

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Exove - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Exove - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku