Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

We deliver digital growth. Palvelumme kattavat digitaalisen kasvun kaikki vaiheet liiketoimintamallista suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Exove

Yritysesittely

Exove on Pohjoismaiden ja Baltian johtavia avoimeen teknologioihin perustuvien digitaalisten ratkaisujen suunnittelijoita ja toteuttajia. Luomme digitaalista kasvua auttamalla asiakkaitamme ymmärtämään ja palvelemaan yleisöjään innovatiivisesti ja tehokkaasti.

Työmme ja ratkaisumme pohjautuvat asiakkaidemme strategiseen tahtotilaan ja loppukäyttäjien tarpeisiin.

Palvelumme kattavat digitaalisen kasvun kaikki vaiheet liiketoimintamallista suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Otamme ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon niin tietoturvan kuin käytettävyydenkin ja löydämme ratkaisut, jotka palvelevat asiakkaitamme ja loppukäyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.
Työntekijöitä 90
Y-tunnus 2040509-9
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh +358 9 3158 9020
E-mail business@exove.com

Toimipaikat     Helsinki, Oulu, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Laravel, Node.js, React, Symfony, Javascript, PHP, Python, Concrete5, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Magento, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Exove, Käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, digitaalinen viestintä, digitaalinen liiketoiminta, Drupal, WordPress, eZ Publish, html5, E-commerce, Avoin lähdekoodi, Julkaisujärjestelmät, Digitaalinen käyttökokemus, Digitaalinen strategia, Tukipalvelut, concrete5, PhoneGap, Verkkosovellukset, Strateginen suunnittelu, Teknologiakonsultointi, Digitaalinen brändisuunnittelu, Migraatiot, Markkinointiautomaatio, Web-konsultointi

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Exove - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVarmuus takasi pörssiyhtiön sivuston onnistuneen siirron

"Sivuston siirto uuteen ympäristöön sujui ilman mitään ikäviä yllätyksiä. Lisäksi Exoven tuki on auttanut nopeasti, jos olemme kohdanneet ongelmatilanteita."

-- Heli Harri, Communications Manager, Amer Sports

Näytä referenssi

ReferenssiNeste App – Asiakkaiden sitouttaminen pelillistämisen keinoilla

"We really enjoyed working with Exove. Exove was always challenging our way of thinking and working. The project was also completed very quickly, in four or five months and Exove was very flexible with the time table."

-- Yali Chai, Neste App Product Owner, Neste

Näytä referenssi

ReferenssiFennovoima - kestävän energiantuotannon puolesta

"Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten mutkattomasti asiat ovat sujuneet ja miten laadukasta työtä Exove on tehnyt. Teillä on todellisia ammattilaisia töissä."

-- Tiina Rytky, viestintäpäällikkö, Fennovoima

Näytä referenssi

ReferenssiValidian ainutlaatuisuus näkyy myös digitaalisesti

"Erityisesti olin iloinen siitä, että otitte huomioon niin moninaisesti molempien yhtiöiden erilaiset toiveet. Samoin varsinkin Paavon ja Nellin ratkaisukeskeinen paneutuminen kiperiin haasteisiin ja niiden ratkaiseminen teki vaikutuksen."

-- Thea Reikko, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Validia

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Exove - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakaslähtöisesti suunnitellut digitaaliset palvelut mahdollistavat mutkattoman asioinnin ja ostamisen kaikissa kanavissa. Suunnittelemme ja toteutamme ketterästi ratkaisuja, jotka tuovat kilpailuetua mille tahansa..

Erikoisosaaminen

Big Data

Datan avulla voidaan johtaa liiketoimintaa kohti parempaa tulosta. Datasta saadaan oikeaa arvoa silloin kun sitä hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä ja päätöksenteon tukena, asiakaskokemuksen parantamisessa, sekä..

Sisällönhallinta

Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin kanavat ovat tärkein työkalu asiakkaiden tavoittamisessa ja myynnin kasvattamisessa. Kehitämme helposti hallittavia sisällönhallinnan ratkaisuja, ja autamme luomaan voittavan..

Verkkokaupparatkaisut

Asiakaslähtöisesti suunnitellut digitaaliset palvelut mahdollistavat mutkattoman asioinnin ja ostamisen kaikissa kanavissa. Suunnittelemme ja toteutamme ketterästi ratkaisuja, jotka tuovat kilpailuetua mille tahansa..

Pilvipalvelut / SaaS

Pilvialustat ja modernit integraatioratkaisut mahdollistavat uusien palvelujen tarjoamisen nopeasti asiakkaille ja datan hyödyntämisen yli organisaatiorajojen. Exove care -tukipalvelu antaa asiakkaillemme mielenrauhan..

Tietoturva

Yrityksen sisältämä tieto on liiketoiminnan elinehto ja tiedon suojaaminen on liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta ehdotonta.

Exove tarjoaa kattavasti palveluja tietoturvatoimintojen kehittämiseen,..

Exove - Referenssit

Exove - Bloggaukset

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Exove - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku