Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead Front-end Developer (React.JS)

post_image

RekryilmoitusHaussa on nyt Lead Front-end Developer (React)

Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Rekrytointi.com rekrytointimarkkinoinnin ja Suomen suurimman Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Palvelussa on jo 250 000 osaajaa. Olemme suositun suomalaisen LAURATM -rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 50 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt. 

Meillä tekemäsi työ näkyy ja merkitsee tuhansien ihmisten arjessa päivittäin ja uran käännekohdissa. Toteutat käyttöliittymiä ja front-end-ratkaisuja yhteistyössä UI-suunnittelijan, tuotepäälliköiden, asiakkaiden sekä ohjelmistokehittäjien kanssa. Matalan hierarkian yrityksessämme pääset tekemään töitä yhteistyössä luontevasti koko porukan kanssa.

Tehtäväsi

 • Käyttöliittymäkomponenttien ja kirjastojen valinta. Työsi aluksi lähdet rakentamaan uuden frontendin koko tech stackin. Pääset vaikuttamaan yhteistyössä UI & UX -suunnittelijan kanssa käyttöliittymässä käytettävien komponenttien, kirjastojen valintaan ym. front-end-puolen teknologioiden valintaan. Jatkossa vastaat UI tech stackin jatkokehittämisestä ja ylläpidosta.
 • Käyttöliittymien toteutus. Vastuullasi on toteuttaa visuaalisesti näyttäviä moderneja käyttöliittymiä, jotka ovat käyttäjille helppoja oppia, selkeitä käyttää ja joista syntyy käyttäjille erinomainen käyttäjäkokemus. Yhtenä tärkeimpänä työparinasi toimii UI & UX -suunnittelija, jonka laatimat käyttöliittymäsuunnitelmat sekä Design System -pelikirja viitoittavat suunnan käyttöliittymien toteutukselle.
 • Palvelun nykyisten käyttöliittymien yhtenäistäminen, kehitys ja optimointi: Kehitämme palveluitamme ketterästi ja kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Sen lisäksi, että luot uutta, kehität myös olemassa olevia käyttöliittymiä entistä intuitiivisemmiksi. Toivomme, että luot käyttöliittymien toteutukseen aivan uuden suunnan huomioiden yhtenäisyyden uuden ja vanhan välillä.
 • Tiimin osaamisen ja työtapojen kehittäminen. Lead Front-end Developer -roolissa autat myös tuotekehitystiimiämme kehittämään taitoja ja tekemistä, oppimaan uutta sekä oivaltamaan asioita laatikon ulkopuolelta. Kysyt, kuuntelet, ehdotat ja johdat tekemistä rohkeasti ja asiantuntevalla otteella, kenties välillä jopa totuttuja toimintamalleja rohkeasti uudistaen.
 • Tuotesuunnitteluun osallistuminen. Palvelumme tarkoitus on selkeä. Teemme rekrytoinnista ja työnhausta sujuvaa. Seuraat palvelulle laadittua tuotekehityksen tiekarttaa, jonka avulla otat työssäsi huomioon myös liiketoiminnan tarpeet. Kerrot rohkeasti omat kehitysehdotuksesi ja osallistut omalla asiantuntemuksellasi myös tuotekehityksen suunnitteluun.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta ja erinomaista osaamista Reactista. Kokemus ja osaaminen Reactin rinnalla toimivista kirjastoista ja JavaScript-teknologioista on hyödyksi. Ketterä, kokeileva ja ihmisläheinen työote ja can-do -asenne ovat myös tärkeimmät päivittäiset työkalut, joiden avulla yhteistyö koko jengimme kanssa sujuu!

Miksi valita meidät?

 • Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattilaisten kanssa.
 • Toimit useiden johtavien suomalaisten organisaatioiden kanssa.
 • Olet mukana nopeasti kehittyvässä rekrytointiteknologiassa.
 • Työllämme on suuri merkitys tuhansille ihmisille vuosittain joko rekrytoinnin tai työnhakijan näkökulmalta.
 • Arvostamme näkemyksellisyyttä nykyisten toimintatapojemme kehittämisessä – jatkuva kehitys on osa arkeamme. 
 •  Saat elämäntilanteesi mukaan joustavan hybridimallin, jossa saat valita teetkö pääosan töistäsi etänä vai mukavassa toimistossamme Helsingin Pasilassa, Triplan vieressä.
 • Monipuoliset työsuhde-edut mm. sairaan lapsen hoitopalvelu, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Kivaa yhdessä tekemistä ja olemista – esim. bonusmatkat
 • Olemme matala ja ketterä organisaatio.

Entä palkkaus ja kehitysmahdollisuudet?

 • Tehtävän palkka riippuu osaamisestasi ja koulutuksestasi. Anna oma näkemyksesi oikeasta palkastasi.
 • Palkka jakaantuu kiinteään kuukausipalkkaan ja tavoitepalkkaan.

 • Kehitämme toimintaamme niin yksilön, kuin yrityksen näkökulmasta, se luo sinulle mahdollisuudet jatkuvaan työssä kehittymiseen.

Lisätietoja antaa Heidi Sainio p. 050 4100620. Jos en pääse vastaamaan, niin laita tekstari ja soitan sinulle takaisin. 

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme sekä palveluistamme myös tuotesivuilta laura.fi ja Rekrytointi.com.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 5.9.2023 - 25.9.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/lead-front-end-developer-react-js/2289203/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä