Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead developer, Digital Channels

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaki miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia devaustiimiimme. Nyt haussa on

Lead Developer Digital Channels-yksikköön

Digital Channels -yksikössä kehitetään Veikkauksen digitaalisia palveluita, joilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Veikkaus.fi on Suomen suurimpia kuluttajaverkkokauppoja, jossa asiodaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä. Lead Developerin roolissa olet ydinasemassa vaikuttamassa näiden palveluiden tulevaisuuteen. 

Tässä tehtävässä fokus on modernin web-palvelun kehittämisessä. Toimimme ketterissä kehitystiimeissä, joihin kehittäjien lisäksi kuuluu mm. suunnittelijoita, testaajia, analyytikoita ja tuote- ja peliasiantuntijoita. Moniosaajatiimit ja monipuoliset projektit mahdollistavat oppimisen ja tekemisen myös teknologiarajojen ja osa-alueiden yli. Kehitämme palveluita datan avulla ja teemme mm. jatkuvaa a/b-testausta, kehitämme omaa koneoppimisohjelmistoa sekä viemme muutoksia tuotantoon jopa useita kertoja päivässä. Tärkeää meille on työn korkea laatu ja rento, mutta aikaansaava työskentelyilmapiiri.

Käytämme FP/FRP -ohjelmointiparadigmoja ja muita avainsanoja ovat React, ES6, Less, Bacon.js, Lodash, Gulp, Node.js, Webpack, GraphQL, AWS ja GCP. Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja olet valmis oppimaan lisää. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tuotamme arvokkaita palveluita suoraan kuluttaja-asiakkaillemme, joten tekemisen laadun on oltava lähellä sydäntä.

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Korona-aikana työskentelemme pääasiallisesti etänä, mutta käytettävissä on myös työpiste Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. 

Lisätietoja antaa Janne Vuorenmaa tiistaina 2.2 klo 13-15 ja keskiviikkona 10.2 klo 9-12 puh. +358 9 43708052. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 27.1.2021 - 14.2.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/lead-developer-digital-channels/964508/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä