Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lahti Precision: Junior Full Stack Developer (IoT)

RekryilmoitusTyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen 

Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Sijainti: Mestarinkatu 2, 15800 Lahti

Hae viimeistään: 28.11.2021 

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin edelläkävijäyritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Ratkaisumme säästävät energiaa ja luonnonvaroja. 

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/ .

Etsimme Lahteen Junior Full Stack Developeria osaksi 15 hengen mScales-tiimiä. mScales on pilvipohjainen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. Palveluun voidaan liittää erilaisia IoT-laitteita sekä yritysjärjestelmiä ja se on käytössä laajasti asiakkaillamme, heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen - tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen! 

Junior Full Stack Developerina pääset työskentelemään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti mScales-palvelun käyttöliittymän, taustajärjestelmän ja tietokantojen parissa taitotasosi sekä kiinnostuksesi mukaan. Kokeneemmalle kehittäjälle voimme tarjota haastavampia kehitysprojekteja ja vastuualueita, jotka liittyvät esimerkiksi vaakojen jatkuvan kunnonvalvonnan kehittämiseen, koneoppimiseen, palvelun arkkitehtuuriin, datan hyödyntämiseen ja pilvipalveluiden kehittämiseen. Sen sijaan juniorimpana tekijänä pääset kehittämään taitojasi osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tarjolla on kattava perehdytys ja kokeneempien asiantuntijoiden tuki. Tarjoamme mahdollisuuden myös opinnäytetyön tekemiseen. 

mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä ovat pääasiassa seuraavat teknologiat: Angular, Node.js, PostgreSQL, REST API ja Docker. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistokehitystä, jossa noudatetaan DevOps-menetelmiä ja prosessit on pitkälle automatisoituja. Lue lisää mScales-palvelusta osoitteessa https://www.mscales.com/fi/  

Tarjoamme sinulle: 

-Monipuolisen ja osaamistasi vastaavan roolin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa

-Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja syventyä kiinnostuksesi mukaan esim. arkkitehtuurin, tietovarastojen sekä data-analytiikan pariin. Osaamisesi mukaan voit saada myös vetovastuuta kehitystiimissä tai projekteissa 

-Mahdollisuuden jättää kädenjälkesi modernisti rakennettuun SaaS-palveluun, joka palvelee teollisuuden tarpeita kestävällä ja vastuullisella tavalla

-Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa teknologiat ovat ajankohtaisia ja prosessit pitkälle automatisoituja

-Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan ja antavat täyden tuen työllesi

-Joustavat työajat  

Hakijalta odotamme: 

-Innokkuutta oppia uutta sekä halua kehittää omaa osaamista

-Soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta ohjelmistokehityksen parista. Huomioimme myös mahdolliset omat harrasteprojektit.  

-Osaamista joistain käyttämistämme teknologioista (esim. Javascript, Node.js, Angular, API-kehitys, Docker, mikropalvelut, tietokannat ja -varastot, pilvipalvelut)

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

-Kokemuksen DevOps-toimintamallista ja pilvipohjaisesta kehityksestä

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin työntekijäksi. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka pystyy osallistumaan myös aktiiviseen lähityöskentelyyn Lahden toimistollamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi sekä valinnainen hakemuskirjeesi viimeistään 28.11.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/103588/create/ . Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, GitHub-profiilisi ja mahdollisen aloituspäivän. 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(ät)atalent.fi). 

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 12.11.2021 - 28.11.2021
Sijainti: Lahti
Linkki: https://atalent.fi/open-position/junior-full-stack-developer-iot

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä