Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut backend-kehittäjä Helsinkiin

post_image

RekryilmoitusEtsimme porukkaamme vahvistukseksi

kokenutta backend-kehittäjää.

Haemme tekijää, jolla on syvällistä osaamista taustajärjestelmien kehittämisestä. Aiemmin käytetyillä ohjelmointikielillä ei ole kovin suurta merkitystä, kunhan ne tarjoavat hyvän pohjan modernien teknologioiden käyttöön. Tärkeämpää on ymmärrys hyvän koodin periaatteista, joten esimerkiksi DDD, TDD ja design patterns ovat tuttuja käsitteitä. Todennäköisesti olet puuhaillut myös devopsin sekä pilviteknologioiden parissa.

Asiakkaanamme on startup-firmoja uusine oivaltavine palveluineen, kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja isojen organisaatioiden kehitysyksiköitä. Liiketoimintamme on organisoitunut autonomisiin tiimeihin. Tiimit valitsevat itse teknologiansa, mutta useimmin käytössä on AWS / Serverless / Node.

Työporukassamme:

  • Pääset aktiivisesti vaikuttamaan koko organisaation päätöksentekoon ja esimerkiksi siihen, millaisissa projekteissa olet mukana.
  • Haluamme varmistaa, että osaajamme ovat kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Siksi meillä on mahdollista käyttää jopa 20 % työajasta itsemme kehittämiseen.
  • Keskustelemme avoimesti palkitsemisesta ja päätämme yhdessä oikeudenmukaisesta palkkamallista.

Jos koet kaipaavasi uusia haasteita, lähetä meille yhteystietosi ja CV:si osoitteeseen rekry@sysart.fi, niin jatketaan keskusteluja.

Pinterest
Sysart Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js

Omat tagit

Serverless
DevOps
Backend
DDD
TDD
design patterns

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä