Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etsimme Helsinkiin tai Ouluun Azure-konsulttia

RekryilmoitusTule mukaan porukkaamme ratkomaan asiakkaidemme haasteita muiden osaavien työkavereiden pariin!

Ensimmäisenä projektinasi voisi olla esimerkiksi mielenkiintoinen teollisuuden IoT-projekti pitkäaikaisella asiakkaallamme. Asiakkaan hajautetuissa IoT-laitteissa syntyy paljon dataa, jota halutaan hyödyntää liiketoiminnassa muun muassa liikkuvien kenttätyöntekijöiden työn ohjaamiseen. Konsultin tehtävänä on sparrata asiakkaan operatiivista johtoa ja yhteistyössä heidän kanssa hakea parhaat tavat tuoda data liiketoiminnan käyttöön. Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkkä käsien heiluttelu, sillä konsultti on myös avainasemassa teknisten ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimintaympäristö koostuu Azuren pilvestä ( IoT Hub, Data Factory ja Data Lake), MS NAV -pohjaisesta erp:istä sekä räätälöidystä työnohjausjärjestelmästä.

Projektissa menestyminen vaatii devausosaamisen lisäksi kokemusta liiketoiminnan kanssa toimimisesta, kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia, hyvää Azure-tuntemusta sekä ymmärrystä datasta ja integraatioista.

Jos tuo projekti ei ole sinulle kiinnostava, mutta meidän meininki kuulostaa sinulle sopivalta, niin ota ihmeessä yhteyttä. Azure-osaajia tarvitaan kyllä muissakin projekteissa.

Mitä odotamme sinulta:

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmistoalalta
 • Azure-osaamista sekä ymmärrystä datasta ja integraatioista
 • Halua toimia asiakasrajapinnassa ja kykyä keskustella liiketoiminnan kanssa
 • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja luoda ratkaisuja niihin
 • Arvostat tiimityötä ja yhdessä tekemistä
 • Halua oppia uutta sekä jakaa oppimaansa muille

Tätä tarjoamme vaihtelevien työtehtävien ohella:

 • Sysartilla työ joustaa elämäntilanteen mukaan. Etsimme sinua kiinnostavan projektin ja tuemme kehittymisessä niin että pääset haluamaasi suuntaan.
 • Saat järjestää työn suoritusajan ja -paikan sekä työtehtävät haluamallasi tavalla, kunhan sovit asioista asiakkaasi kanssa.
 • Saat palkan, joka määräytyy työntekijöidemme itse kehittämän palkkamallin mukaan. Voit selvittää oman palkkasi jo ennen haastatteluja osoitteessa koodarinpalkka.fi
 • Voit valita itsellesi sopivimmat työvälineet ja saat käyttöösi luottokortin työasioiden sujuvaan hoitamiseen.
 • Ei pomoja eikä pikkupomoja. Itseohjautuvassa organisaatiossa tieto on avoimesti kaikkien saatavilla ja päätöksiä tehdään itse sekä yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa.
 • Mukavan työporukan, joka taitaa työnsä ja kohtaa esimerkiksi yhteislounailla, afterworkeillä ja reissuilla.
 • Yhteislounailla lounaat myös kotiinkuljetuksella etätyötä tekeville.
 • Lounasetu, puhelinetu, työmatkaetuus, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja henkivakuutus

 

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista ja projekteista, joita meillä olisi tarjolla, lähetä postia osoitteeseen rekry@sysart.fi. Lisätietoja saat Petri Mäenpäältä, p. 040 531 3841, petri.maenpaa@sysart.fi.

Pinterest
Sysart Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Yllä kuvatussa asiakkuudessa työ voidaan tehdä valtaosin etänä. Saat järjestää työn suoritusajan ja -paikan sekä työtehtävät haluamallasi tavalla, kunhan sovit asioista asiakkaasi kanssa. Toivomme kuitenkin, että elämäntilanteesi mahdollistaa jatkossa tar
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure

Omat tagit

MS NAV

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä