logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kokeneita Full Stack -devaajia Ouluun

post_image

RekryilmoitusTyöskentelisit finanssisektorin hankkeissa yhdessä meidän tai asiakkaan osaajien kanssa. Sinulle ovat nykyaikaiset webbistackit tuttuja. Esimerkiksi React.js, Node.js, Serverless ja AWS. Suurin painopiste tarpeissa on tällä hetkellä Java backend -puolella, mutta myös muunlainen osaamispainotus on mahdollinen. Tiimityöskentely on sinulle luontevaa.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista ja projekteista, joita meillä olisi tarjolla, soita Ari Pikkaraiselle, puh. 040 531 3882 tai lähetä CV:si osoitteeseen rekry@sysart.fi , niin jatketaan keskusteluja. Käytössämme on kilpailukykyinen palkkaus kuukausibonuksen kera. Ota yhteyttä!

Sysart on vuonna 1999 perustettu ohjelmistotalo, joka tekee ketterää ohjelmistokehitystä ja projektijohtamista lean, agile ja scrum -menetelmin. Yritys on 100%:sti perustajien ja työntekijöiden omistama, mikä mahdollistaa hyvin ripeän ja riippumattoman päätöksenteon. Talossa on yhteensä noin 30 henkilöä, joista puolet Oulussa ja puolet Helsingissä.

Pinterest
Sysart Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Oulu
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart kotisivut

Tagit

Omat tagit

Serverless

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React
Java

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku