Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior testausautomaatio- ja DevOps-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusLöytyykö sinulta osaamista koodauksesta? Oletko ongelmanratkaisija seuraavana aikeenasi päästä tositoimiin viemään osaamistasi uudelle tasolle? Hienoa, tule siis Comiqille osaksi taitavaa joukkoamme! Etsimme Junior DevOps-asiantuntijan tehtävään henkilöitä, joilla on 0-2 vuoden työkokemus ja palava halu oppimiseen. Pääset aloittamaan DevOps-asiantuntijan työsi koulutusohjelmassamme, jonka tavoitteena on opastaa sinut osaamisestasi riippuen 1-3 kuukaudessa pääsemään alkuun omissa asiakasprojekteissasi! (Lue lisää DevOpsista Comiqilla täältä! http://www.behindthejobscenes.com/comiq/ )

Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia pankki- ja vakuutusalan, teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä. Yleisimmin meillä toimitaan konsulttina asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla ja projektit kestävät tyypillisimmin puolesta vuodesta vuoteen. Projekteissa on mukana niin kehittäjiä, projektipäälliköitä, määrittelijöitä, arkkitehteja kuin asiakkaan liiketoiminnan edustajia. Pienemmissä projekteissa edustat ainoana comiqlaisena, isommissa meiltä voi lähteä paikan päälle useampikin asiantuntija.

Junior DevOps-asiantuntijan koulutusohjelmastamme

Perehdytysjakson Junior-koulutusohjelmaan sisältyy itsenäistä osaamisen kerryttämistä DevOpsista ja ratkaisujen etsimistä erilaisiin ongelmiin harjoitustehtävien, nettikurssien ja alan kirjallisuuden avulla. Yksin et tietenkään tule jäämään: kokeneemmat kollegasi auttavat ja sparraavat sinua. Perehdytysjakson aikana tavoitteena on, että kerrytät osaamistasi päästäksesi aloittamaan omat asiakasprojektisi Comiqin konsulttina.

Haluatko tietää tarkemmin, mitä junioriohjelmamme sisältää ja millainen porukka olemme? Lue meillä aloittaneiden junioreiden kokemuksia ja fiiliksiä täältä >> http://www.behindthejobscenes.com/qa-comiq

Lisää tietoa meillä työskentelystä voit katsoa myös näistä videoista:

https://youtu.be/-mTiBsmwSgY

https://youtu.be/_teSjCuy17I

Uskomme, että viihdyt meillä, koska…

Haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimuuden ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Comiqilla viihdytään ennen kaikkea hyvän hengen vuoksi. Vaikka vietät perehdytysjaksosi jälkeen valtaosan työajastasi asiakkaidemme tiloissa, tarjoamme silti mahdollisuuden olla yhteydessä muiden comiqlaisten kanssa päivittäin. Olet myös viikoittain yhteydessä tiiminvetäjääsi ja kerran kuussa kokoonnumme kaikki Competence Fridayn merkeissä jakamaan tietoa ja viihtymään yhdessä toimistollamme Kaisaniemessä. Tämän lisäksi työvuottamme rytmittävät tiimi-illat ja koko porukan yhteiset tapahtumat neljä kertaa vuodessa. Lisäksi jatkuvaa ammatillista kehitystämme tukevat Technical Testing Thursday –illat, joista voit lukea lisää täällä. >> http://www.behindthejobscenes.com/2016/07/technical-testing-thursday-pitaa.html

Uuden oppimisesi ei siis suinkaan lopu perehdytysjaksoon, sillä DevOps-asiantuntijuus on osaamisalue, joka ei ole koskaan valmis. Meillä voit jatkuvasti laajentaa ja syventää osaamistasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. Meillä on olemassa joukko erilaisia arkeasi helpottavia etuja, mutta ennen kaikkea haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden panostaa itseesi, omaan oppimiseesi ja uraasi mukavan ja taitavan porukan kanssa.

Näillä eväillä olet uusi comiqlainen

Etsimme uusia comiqlaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja edistyä urallaan kanssamme. Etsit haasteita, olet kiinnostunut ohjelmoinnista ja sinulla on joko työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua kokemusta ohjelmistokehityksestä. Olet valmis opettelemaan uutta ja panostamaan aikaasi kykyjesi kasvattamiseen. Työskentelemme asiakkaidemme projekteissa ja useimmiten heidän tiloissaan, joten tietty määrä itseohjautuvuutta ja itseluottamusta on myös tarpeen.

Osaamisen rinnalla vähintään yhtä tärkeää meille on, miten sovit porukkaamme. Olemme nimittäin poikkeuksellisen yhteisöllinen porukka. Huumorimme on luovaa ja joskus saatamme jutella muustakin kuin työasioista. Vaikka olemme kaikki omanlaisiamme, meitä yhdistää aito into omaan työhön, jatkuvaan oppimiseen ja osaamisemme jakamiseen muulle tiimille.

Seuraavaksi

Tunnistitko itsesi ylläolevista kuvauksista? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä saatuamme hakemuksesi. Rekrytointiprosessimme rakentuu ohjelmointiharjoituksen tekemisestä, videohaastattelusta sekä yksilöhaastattelusta. Kokonaisuudessaan prosessi kestää hakuajan loppumisesta alkaen noin kuukauden. Tavoitteena on, että voisit aloittaa työsi meillä viimeistään elo-syyskuun 2018 aikana.

Pinterest
Comiq logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Helsingissä, ja asiakkaat pääosin pääkaupunkiseudulla.
Linkki: https://www.comiq.fi/rekrytointi
Yhteydenotto: rekry@comiq.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Comiq kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Java
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä