Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Oletko intohimoinen Java-kehittäjä, joka haluaa olla osa rentoa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä? Jos vastasit kyllä, niin tässä on juuri sinulle mielenkiintoinen työpaikkailmoitus!

Etsimme juuri nyt Java-kehittäjää liittymään S&I Operations -yksikkömme Battle Management and Surveillance -ryhmään Tampereelle tai Espooseen. Tässä roolissa pääset syventymään taistelunjohtojärjestelmien mielenkiintoiseen maailmaan!

Tehtäväsi tulee olemaan asiakasprojektien parissa, joissa kehitämme erityisesti johtamis- ja valvontajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Taistelunjohtojärjestelmien kehittämisessä panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Tavoitteenamme on tarjota heille ajantasaista tilannetietoa, joka on keskeistä operaatioiden suunnittelun ja toteutuksen onnistumisen kannalta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa ohjelmistojen ja järjestelmien toteuttamiseen, joilla on merkitystä!

Projektissa, johon nyt uutta kehittäjää haemme, on käytössä pääasiassa Java. Myös Kotlin osaamiselle on käyttöä järjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä. Työkalupakkiisi kuuluvat myös sopivat ohjelmistokehykset ja kontit, joiden avulla rakennamme luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja. Käyttöliittymäpuolella suosimme yleisesti Vue,Angular ja muita javascript/typescript ohjelmistokehyksiä. Tämä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi eri suuntiin.

Mitä odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta Java-kehityksestä ja hyvää ymmärrystä ohjelmistokehityksen periaatteista
  • Kykyä työskennellä asiakasprojekteissa ja yhteistyössä sidosryhmien kanssa
  • Halua kehittyä ja oppia uutta sekä jakaa osaamistasi tiimikavereiden kanssa
  • Ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti muuttuvissa projekteissa
  • Hyvää englannin kielen taitoa, sillä työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan ja rennon työympäristön, jossa arvostetaan avointa kommunikaatiota ja tiimityötä
  • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa
  • Mahdollisuuden kehittää laaja-alaista osaamistasi ja oppia uutta teknologiasta
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut, kuten lounasetu, virike-etu, vuosibonusmalli, työsuhdepyöräetu, ilmainen kuntosali ja liikuntasali.

Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin Java-kehittäjänä, lähetäthän meille lyhyen hakemuksesi ja CV:si. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Haku on auki 31.7.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme, Johanna Välimäki puh +358 504775476 27.6 klo 14-16, 4.7 klo 14-16. 11.7 klo 9-10 ja muina aikoina: etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.6.2023 - 31.7.2023
Sijainti: Espoo, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/java-kehittaja/2278373/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä