Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

RekryilmoitusTyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Työaika: 37,5 h/vko

Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sovittavissa

Sijainti: Etätyönä tai Oulun toimistolla (Kiilakiventie 1, 90250 Oulu), työhön liittyy matkustamista

Haku-DL: 7.11.2021

Medanets-mobiilisovellus mullistaa terveydenhuollon ammattilaisten työn parantamalla potilasturvallisuutta, hoidon laatua ja työtyytyväisyyttä. Se vapauttaa aikaa alan ammattilaisille kaikkein tärkeimmälle, eli potilaan hoitamiselle. Medanetsin asiakkaita ovat 60 sairaalaa ja lukuisia terveysasemia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Asiakkaana on myös yksi Pohjoismaiden suurin sairaanhoitopiiri. Asiakkaat tuntevat Medanetsin välittömänä ja luotettavana kumppanina. Viimeisen viiden vuoden aikana Medanetsin 30 hengen tiimi on mahdollistanut 95 % asiakkaidemme sovelluksen käyttöönotoista sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Pohjoismaissa Medanets on alan markkinajohtaja ja uusien asiakassopimusten myötä laajenemassa parhaillaan Keski-Eurooppaan ja Iso-Britanniaan.

Haemme nyt Järjestelmäasiantuntijaa osaksi Medanetsin kasvavaa 30 hengen porukkaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Medanetsillä pääset osaksi kuuden hengen motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jonka pääasiallisena tehtävänä on toimia Medanets-mobiilisovelluksen loppukäyttäjien, eli terveydenhuoltoalan ammattilaisten tukena mobiilisovelluksen käyttöönotossa ja toimivuudessa paikan päällä sekä etäyhteydellä. 

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet läheisesti sisäisen tuotekehitystiimin, myynnin ja markkinoinnin sekä kansainvälisten potilastietojärjestelmien toimittajien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Vastaat tehtävässäsi ensisijaisesti asiakkuuksista Ruotsissa, jonka vuoksi ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Toimenkuvasi pitää sisällään myös matkustamista tarpeen mukaan sekä Suomessa että Ruotsissa. Asiakaskäynteihin kuuluu mobiilisovelluksen asentaminen asiakkaan teknisiin ympäristöihin sekä asiakkaan avainkäyttäjien kouluttaminen sovelluksen käyttöön. Vastaat myös teknisistä määrittelyistä ja muista käyttöönottoon liittyvistä toimista. Tukitehtävien puolella vastaat asiakkaiden tukipyyntöihin etäyhteydellä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut liikkuvasta työstä ja haluat toimia koulutustehtävissä sovelluksen käyttöönoton mahdollistajana. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja tunnet tietotekniikan sekä mobiilisovellusten- ja laitteiden perusteet. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin täyden tuen. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja tahto palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. 

Hakijalta odotetaan: 

 • ICT-alan työkokemusta (2-3+ vuotta)
 • Matkustusvalmiutta
 • Osaamista Linux-palvelimista, tietokannoista, langattomista verkoista, varmenteista sekä mobiilisovelluksista ja -laitteista
 • Kiinnostusta ja kykyä opastaa asiakkaita sovelluksen käyttöönotossa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä lisäksi englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Korkeakouluopinnot (AMK tai YO), esim. tietotekniseltä alalta
 • Aiemman työkokemuksen terveydenhuoltoalalta ja/tai koulutustehtävistä tai ohjelmoinnista

Medanets tarjoaa sinulle:

 • Viihtyisän toimiston ja työympäristön 
 • Motivoituneen ja kannustavan tiimin, joka perehdyttää ja auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi
 • Merkityksellisen tehtävän sovelluksen parissa, jonka pääasiallisena tehtävä on auttaa terveydenhuollon ammattilaisia ihmishenkien pelastamisessa
 • Mielenkiintoisen, kansainvälisen ja osittain liikkuvan työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten sidosryhmien kanssa
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavat henkilöstöedut

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Medanets Oy:n työntekijäksi.

 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 7.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/100898/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää ja työnantajaa koskeviin kysymyksiin vastaa Medanetsin Head of Service&Delivery Juha Ahola (040 7421 506, juha.ahola[ät]medanets.com). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta[ät]atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 25.10.2021 - 7.11.2021
Sijainti: Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö mahdollisuus
Linkki: https://atalent.fi/open-position/jarjestelmaasiantuntija-5
Yhteydenotto: milja.vaara@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä