Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integration Specialist/Developer, kokoaikainen, Aditro, Espoo

post_image

RekryilmoitusMe Clevrylla haemme nyt asiakkaallemme Aditrolle Business Application Service -tiimiin Integration Specialistia kokoaikaiseen työsuhteeseen Espoon toimistolle. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työllistyt tehtävään Clevryn kautta. 

 

Integration Specialistina kehität ja ylläpidät Aditron sisäisiä liiketoimintajärjestelmiä. Roolissa olet avainasemassa rakentamassa ja ylläpitämässä integraatioita eri liiketoimintasovellusten välillä. Integraatiovastuun lisäksi työskentelet nimettyjen vastuiden, esimerkiksi tietovarastoympäristön ja raportointiratkaisun teknisenä omistajana. Tehtävässä toimit yhteistyössä sidosryhmien sekä pohjoismaisen organisaation muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä teknisestä että liiketoiminnan näkökulmasta. 

 

Asiakkaamme 

Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme lähes 600 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. 

 

Ihmiset ovat Aditron menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että henkilöstömme ammatillinen osaaminen kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja palkkahallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric. 

 

Lue lisää osoitteessa https://aditro.com/fi/ 

Pääasialliset tehtävät 

 • Valittujen ratkaisujen tekninen omistajuus 
 • Integraatioiden suunnittelu, toteutus sekä ylläpito 
 • Järjestelmien kehittäminen laadukkaasti ja tietoturvallisesti 
 • Omalle vastuualueellesi kuuluvien järjestelmien tekninen dokumentointi sekä järjestelmäkuvausten ja -ohjeiden ylläpito 

Odotamme sinulta 

 • SQL-ohjelmointitaitoja, sisältäen stored procedures 
 • Käytännön kokemusta SQL raportointi ja integraatiopalveluista (SSRS ja SSIS) 
 • Kokemusta integraatioalustoista (esim. HiQ Frends) 
 • C# osaamista 
 • Erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Ongelmanratkaisukykyä, systemaattista työskentelytapaa ja nopeaa oppimiskykyä 
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi merkityksellisen työn parissa upeassa ja ammattitaitoisessa porukassa. 

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun 2021 alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@clevry.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.5.2021 - 14.6.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/200101?hsLang=fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Teknologia

C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä