Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatiokehittäjä tai -arkkitehti (Open source)

post_image

RekryilmoitusEtsimme tiimeihimme

OPENSOURCE INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ JA -ARKKITEHTEJA

Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään, Remote.

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Projekteissamme on tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan Pohjoismaiden vahvinta integraatiotiimiä.

Integraatioarkkitehtina suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla, luotsaat tiimiä teknisenä leadina, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja. Voit myös osallistua integraatioarkkitehtitiimin toimintaan kehittäen Digian integraatioarkkitehtien käytäntöjä ja osaamista.

Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan sekä kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä. Vaihdat mielelläsi ajatuksia ja ideoita sekä oman tiimin että asiakkaan kanssa, ja olet utelias kehittymään uusissakin asioissa. Digialla meistä jokainen on myös Senior Trainee, mikä tarkoittaa sitä, että olemme työssämme valmiita oppimaan uutta (ja myös pois vanhasta) jatkuvasti ja sitä myös tuetaan meillä.

Oli tehtävänimikkeesi kumpi tahansa, lopulliseen työnkuvaasi vaikuttavat osaamisesi lisäksi myös omat toiveesi työssä kehittymiselle. Jos olet kerryttänyt kokemusta integraatiokehittäjänä ja haluaisit suunnata uraasi arkkitehtuurin pariin, on meillä erittäin toimiva urapolku kohti arkkitehdin tehtäviä. Saat tueksesi kokeneen mentorin ja tutustut arkkitehdin vastuualueen tehtäviin, jolloin pääset siirtymään askel kerrallaan kohti kokonaisvaltaista arkkitehdin roolia.

Voimme räätälöidä tehtäviä toiveidesi ja taustasi mukaisesti. Esimerkiksi arkkitehtina painopisteitä voidaan muokata myynnin tuen, teknisen toteutuksen tai konsultoinnin välillä. Voit toiveidesi mukaan asiakastyön ohessa toimia myös Digian sisäisenä teknologiaevankelistana, tech leadina.

Arvostamme osaamistasi kovasti, kun sinulla on jo valmiiksi kokemusta ainakin osasta seuraavista:

  • Java
  • Apache Camel
  • Quarkus
  • Kubernetes / OpenShift
  • AWS / Azure / Google Cloud
  • DevOps
  • Kafka

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä yli 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa ja haluamme panostaa osaamisesi kehittymiseen ja laajentumiseen. Henkilöstötyytyväisyytemme on huippuluokkaa! Tutustu täältä tarkemmin Integraatio & API -yksikköömme. 

Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Käy tsekkaamassa tästä, millaista työskentely meillä on.

Hae 26.11.2023 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta 0503844456. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 27.10.2023 - 26.11.2023
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Joustava, mahdollisuus etä- ja hybridityöhön
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/integraatiokehittaja-tai-arkkitehti-open-source/ZleV4N
Yhteydenotto: rekry@digia.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

Java

Omat tagit

apache camel
Apache Kafka
quarkus
Kubernetes
OpenShift
Amazon AWS
azure
Google Cloud
DevOps

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä