Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-tukihenkilö

post_image

RekryilmoitusHaemme ICT-tukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen (12 kk) Servican tietohallintoon.

Ensisijaisena tehtävänäsi on toimia Servican työntekijöiden tietoteknisenä tukihenkilönä. Otat vastaan käyttäjiltä tulevia tukipyyntöjä sekä tilauksia ja ohjaat niitä tarvittaessa eteenpäin eri tuki- ja tilauskanaviin. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu päivittäin tietoteknisiä avustus- ja koulutustehtäviä. Olet mahdollisesti mukana myös Servican ICT kehitys- ja käyttöönottoprojekteissa sekä toimit joidenkin tietojärjestelmien pääkäyttäjätehtävissä. Tehtäviisi kuuluu aika ajoin myös päätelaitteiden asennuksia.

Tehtävässä toimimiseen vaaditaan, että sinulla on olemassa tai olet parhaillaan opiskelemassa soveltuvaa tutkintoa ICT-alalta (esim. datanomi, tradenomi, insinööri). Aiempi työkokemuksesi vastaavista tehtävistä on hyödyksi. ICT-tukihenkilöllä on oltava tietämystä Windows-toimialuetyöasemien ylläpidosta (Win 10) sekä Microsoft Office -tuoteperheen ja Microsoft O365 ympäristön hyvää osaamista. Tehtävässä on eduksi myös mahdollinen aiempi kokemus Android ja Apple tablettien sekä älypuhelinten asennuksista.

ICT-tukihenkilön työtehtäviin kuuluu olennaisesti käyttäjien avustaminen, joten sinun on omattava hyvät sosiaaliset taidot sekä oltava asiakaspalveluhenkinen. Työtehtävässä vaaditaan jatkuvasti myös hyviä ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyjä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ICT-alalla. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään kesäkuun 2022 aikana.

Hae tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 15.4.2022 - 1.5.2022
Sijainti: Kuopio
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/servica-oy/ict-tukihenkilo/1523924/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus After Market Service -insinööri

Hakuaika: 25.4.2022 - 30.5.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kuopio

job_image

Rekryilmoitus AI solution architect

Hakuaika: 2.5.2022 - 6.6.2022

Bittium is a Finnish engineering company where we design our own products and carry out demanding R&D projects for our customers ..

Osaamisalueet: Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 25.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus PHP-osaaja

Hakuaika: 17.5.2022 - 20.6.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C#, PHP, +3 muutaPython, Linux, IT

Sijainti: Oulu

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä