Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT System Specialist ( Windows), Operations

post_image

RekryilmoitusICT System Specialist ( Windows), Operations

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme osaavaa ja motivoitunutta ICT/System Specialistia vahvistamaan tiimiämme Tampereelle. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa kanssamme huippuasiantuntijoiden tiimissä.

Tehtäväsi:

 • Kehität ja ylläpidät teknisesti vaativia, tietoturvallisia ympäristöjä Operations-yksikön tarpeisiin
 • Osallistut suunnitteluun, kehitykseen ja ylläpitoon monipuolisesti
 • Mahdollisuuksien mukaan osallistut myös asiakashankkeisiin
 • Toimit nopeasti toimivassa joukkueessa, ratkoen päivittäisiä haasteita ja edistäen toimintaamme

Teknologiat/ ympäristöt:

Ympäristöt on erilaisia turvaluokiteltuja ympäristöjä, verkoista ei ole tyypillisesti suoria internet-yhteyksiä. Ympäristöt ovat on-premises -tyyppisiä ja useimmissa tapauksissa palvelimet pyörivät tyypillisesti virtualisointialustojen päällä. Windows -ylläpitoon liittyvät aktiviteetit on täysin omissa käsissä eli teemme kaikkea mitä aiheeseen liittyy, esim.

 • keskitetty hallinta (GPO)
 • vakiointi (asennukset)
 • päivitykset (WSUS/SCCM)
 • kovennukset (CIS/Windows Benchmark)
 • yleisimmät Windows-toimialue ympäristön työkalut.
 • Jne.

Puhtaan Windows -ylläpidon lisäksi työtehtäviin voi myös kuulua virtualisointialustojen, tallennusjärjestelmien ja varmistusjärjestelmien ylläpito & operointi jne. Kaiken kaikkiaan työtehtävät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia 

Edellytämme:

 • Koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Vahvaa osaamista tietoturvallisista Windows- ja Linux-ympäristöistä
 • Kokemusta palvelinosaamisesta, infrastruktuurista, virtualisoinnista ja verkoista

Tarjoamme:

 • Innostavan työympäristön, jossa arvostetaan avointa kommunikaatiota ja tiimityötä
 • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa
 • Tilaisuuden kehittää laaja-alaista osaamistasi ja oppia uutta teknologiasta
 • Kilpailukykyisen palkan ja houkuttelevat työsuhde-edut, kuten lounas-, virike- ja pyöräetuuksia sekä ilmainen kuntosali ja vuosittaisen tulospalkkiomallin.

Liity joukkoomme ja vie osaamisesi uudelle tasolle! Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.8.2023.Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme, Johanna Välimäki puh +358 504775476 ja muina aikoina: etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.8.2023 - 31.8.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ict-system-specialist-windows-operations/2376028/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux
Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä