Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haetaan front end- ja back end -ohjelmoijia Ouluun tai Vantalaalle!

RekryilmoitusEbrand Group Oy etsii osaajia verkkopalveluiden suunnitteluun ja ohjelmointiin Ouluun ja Vantaalle! Ydintoimintaamme on yritysten liiketoimintaa digitalisaation avulla tehostavien verkkopalveluiden tuottaminen.

Olemme viime vuosina toteuttaneet useita suuria verkko-ohjelmistoprojekteja, kuten Oma pelastusvalvoja -mobiilipalvelun yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon (https://pelastustarkastus.fi). Oma pelastusvalvoja -mobiilipalvelun avulla kiinteistöjen pelastusturvallisuus tuodaan mitattavaan ja seurattavaan muotoon. Yritykset voivat hoitaa Oma pelastusvalvoja -mobiilipalvelun avulla lakisääteiset työturvallisuusvelvoitteet, kuten turvallisuushavaintojen ilmoittamisen ja käsittelyn sekä vuosittaiset vaarojen ja riskien arvioinnit (https://turvallinenyritys.fi).

Nyt meillä olisi tarvetta uusille innokkaille tekijöille! Haemme joukkoomme 1-4 uutta henkilöä seuraavilta osaamisalueilta:

1) Front-end -softakehitys (ja verkkosivustokehitys). Web-ohjelmointi. Luot annettujen speksien pohjalta ulkoasusuunnitelman mukaisia käyttöliittymiä verkkopalveluille ja hallitset mahdollisesti myös verkkosivustojen julkaisujärjestelmät ja niiden hyödyntämisen. Front-end -tekniikoista osaat joitain selainpään ohjelmointikieliä ja -kirjastoja, sekä pystyt rakentamaan front-end -sovelluksia jotka hyödyntävät myös taustapalvelimen tarjoamia rajapintoja ja dataa dynaamisesti. Hallussa tulisi olla ainakin ReactJs.

2) Back-end -kehitys ja palvelinylläpito. Osaat toteuttaa vaativiakin tietokantasovelluksia verkkopalvelimelle. Sovellukset voivat tarjota suoraan vaikkapa JSON dataa HTTP-rajapinnassa, mutta myös RESTful-rajapintoja mobiili- tai front-end -sovelluksien käytettäväksi. UNIX/Linux -käyttäjänä olet kokenut ja ymmärrät tavanomaisten verkkopalvelinympäristöjen hallinnoinnin ja yleiset toimintaperiaatteet. Hallussa tulisi olla ainakin PHP ja MySql.

Eri tehtävien rajat eivät ole tarkasti määriteltyjä, vaan saatat toki hallita useammankin edellä mainituista osaamisalueista tai osia kustakin. Erityisesti meitä tietysti kiinnostaisi ns. Full-Stack kehittäjät. Työtehtävät jaetaan valittujen kesken mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Kaikenlainen ohjelmointiosaaminen on eduksi, erityisesti kokemus verkon yli kommunikoivista ja hajautetuista tietojärjestelmistä. LAMP-pinon tunteminen on eduksi.

Tarjoamme kokoaikaista, toistaiseksi voimassaolevaa työsuhdetta. Voimme tarjota myös joustavuutta työaikoihin ja -paikkaan, eli voit halutessasi työskennellä myös osin etänä esim. kotoa käsin.

Koulutuksesi tulisi mieluiten olla tehtävän mukaisen alan korkeakoulutus, mutta myös vankka harrastus- ja työtaustainen kokemus voi riittää valintaan. Toivomme joka tapauksessa edeltävää työkokemusta tai vahvaa käytännön harrastuspohjaa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt voi aloittaa heti.

Laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.9.2018. Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löytyessä.

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen info@ebrand.fi

Lisätietoja antaa:

Palvelujohtaja Jukka Weissenfelt, +35844 510 3700

Toimitusjohtaja Matti Liukko +35850 411 2656

Pinterest
Ebrand Group Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.9.2018 - 21.9.2018
Sijainti: Oulu, Vantaa
Yhteydenotto: info@ebrand.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Ebrand Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
PHP
Linux

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä