Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer / MPS Prewise, Helsinki

post_image

RekryilmoitusDigitaalisia oppimisratkaisuja luova MPS Prewise etsii sinua

Full Stack Developer

Prewise on verkko-oppimisen ja muutoksenhallinnan asiantuntija. Luomme asiakkaillemme innostavia digitaalisia oppimisratkaisuja mm. työntekijöiden perehdyttämiseen, turvallisuuden edistämiseen tai vaikkapa tuotekoulutuksiin liittyen (esimerkkejä täällä). Ratkaisumme pohjautuvat Prewise Gimlet -järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Työskentelemme monipuolisten asiakkaiden kanssa, usein alansa johtavien ja kansainvälisesti toimivien yritysten kanssa. Myös osaajamme ovat huippuporukkaa.

Haemme Helsingin toimiston Teknologia- ja Customer Success -tiimiimme asiakaspalveluhenkistä Full Stack Developeria toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaillemme toteutettavissa verkkoratkaisuissa. Tehtävässä toimit kehittäjänä Gimlet-palveluiden käyttöönottoprojekteissa sekä tuet Customer Success -tiimiämme teknisenä asiantuntijana. Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuran alkutaipaleella olevalle kehittäjälle, mutta löydämme kokeneemmallekin osaajalle sopivasti haastetta. Suunnittelemme työtehtäväsi osaamisesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

 • Kokemusta Microsoft-teknologioista (Visual Studio, ASP.Net ja MVC, C#).
 • Ymmärrystä ja perustason kokemusta tietokannoista ja tietokantaohjelmoinnista (Microsoft SQL).
 • Kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista (CSS3, Bootstrap, Less, Sass sekä jQuery, AngularJS ym. modernit JavaScript-kirjastot).
 • Eduksi nähdään kokemus Adoben työkaluista (esim. Illustrator ja PhotoShop).
 • Soveltuvaa koulutusta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Halua kehittää ratkaisuja yhteistyössä monipuolisen tiimin ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan ja kehittämään uudenlaisia digitaalisia oppimiskokonaisuuksia ja viestinnän ratkaisuja.
 • Mahdollisuuden osallistua Gimlet LMS -oppimisympäristön pitkäjänteiseen kehitykseen ja päästä tutkimaan uusia teknologioita digitaalisissa oppimisratkaisuissa.
 • Mielenkiintoisia ja vaativia projekteja sekä antoisaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.
 • Työkavereiksi Maailman Parasta Seuraa. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä, joka on suomalainen, kansainvälisesti toimiva henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Olemme olleet mukana vaikuttamassa suomalaiseen työelämään 45 vuoden ajan ja tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle.
 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi pidemmälläkin tähtäimellä. Digitaalisten ratkaisujen kehittäminen on keskeistä koko MPS-Yhtiöiden tulevaisuuden kannalta, joten kehitysmahdollisuuksia löytyy pidemmälläkin tähtäimellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Prewisella antaa rekrytoiva esimies Pekka Pyrhönen (+358 50 5455 918). Täytä lyhyt hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan CV:si ja halutessasi hakemuksenkin MPS Uratorilla 30.9.2020 mennessä. Olemme sinuun yhteydessä lokakuun alussa.

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 17.9.2020 - 30.9.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Paciuksenkatu 27, 00270 Helsinki
Linkki: https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3199

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

devaaja
Full Stack
visual studio
MVC
MS SQL
css3
Bootstrap
less
Sass sekä jQuery
angularjs
tietokannat
Käyttöliittymäsuunnittelu
Microsoft SQL

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä