Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer

post_image
Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Patria Systemsille puolustusteollisuuden ohjelmistokehitystehtäviin OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ (JAVA fullstack) Espooseen huippuammattilaisista koostuvaan tiimiin.

Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostuttaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Tässä roolissa pääset toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta. Pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita, koodaamisen lisäksi esimerkiksi vaatimustenmäärittelyä, testausta ja asiakasrajapinnassa toimimista. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan myös tuotteemme teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, kokenut tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. Kanssamme tulet osaksi ammattitaitoista Scrum-tiimiä, joka tukee sinua työssäsi.

Toteutamme uusia mikropalveluita moderneilla teknologioilla. Kehitämme uusia ominaisuuksia asiakkaamme jo olemassa oleviin järjestelmiin sekä uudistamme samalla arkkitehtuuria. 

Erityisesti hyödyt Javan ja JavaScriptin käyttökokemuksesta, mutta voit vakuuttaa meidät myös muiden ohjelmistokielien hyvällä osaamisella. Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat mielenkiintoisia, laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Tehtävässä onnistumista tukee, jos sinulla on

  • korkeakouluopinnot tietotekniikasta tai ohjelmistokehityksestä
  • tieto-taitoa ohjelmistokomponenteista ja kehyksistä sekä ymmärrystä sovellusten elinkaariajattelusta
  • opintojen tai työn kautta hankittua kokemusta erityisesti Java- ja Linux-ympäristöistä
  • positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ja halu kehittyä jatkuvasti ja kyky omaksua uutta
  • sujuva suomen- ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito

Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Kysy meiltä lisää!

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta listasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä (Tekniikantie 12, Espoo). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh 0400 710 141.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.5.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 28.4.2021 - 30.5.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/full-stack-developer-systems-espoo/1185224/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Javascript
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä