Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Front-end Developer

post_image

RekryilmoitusTällä hetkellä kovin tarve olisi fronttipuolen koodariosaajille, joiden sormista syntyy niin visuaalisesti kiinnostavia kuin käyttäjälleen selkeitä verkkopalveluita. Täydennystä haetaan ensisijaisesti Vantaan toimistollemme, mutta emme tietenkään ohita Turun hakemuksiakaan.

Teknologiajohtajamme Mikon ansiokkaasti kirjoittama työpaikkailmoitus herätti jo aiemmin keskustelua, joten se tässä alla kertomassa ajatuksistamme:

Sinusta

Kaipaatko ylivoimaisia haasteita (lue: vaikeuksia)? Onko sinulla vähintään seitsemän vuoden kokemus React Nativesta (julkaistu 2015)? Oletko ollut alalla jo 20 vuotta ja haluat päästä vain helppoon eläkevirkaan, jossa ei tarvitse mitään yrittää? Onko palkkatoiveesi kopioitu Googlen seniorikehittäjien keskiansioista (tai vaihtoehtoisesti murobbs:stä, same same but different)? Oletko nuorekas ja itseohjautuva (eli ilman palkkaa ja speksejä koodia tuottava)? Onko enterprise-koodi sinun juttusi (eli jumalaton byrokratia ja FactoryFactory-rekursio)?

Jos vastasit mihinkään kyllä, niin emme voi valitettavasti auttaa sinua. Ja jos vastasit useampaan kuin kahteen kyllä, sinua tuskin voi auttaa edes mikään valtauskonto. Jos kuitenkin olet ihminen (tai vastaava laillinen olento), jolla on seuraavia kykyjä ja kiinnostuksen kohteita:

 • Haluat oppia (siis oikeasti ymmärtää asioita, eikä ainoastaan copy-pasteta stackoverflowsta)
 • Et pelkää etsiä ratkaisuja (kyllä siellä stackoverflowssa saa ja pitääkin käydä, mutta on en eri asia ymmärtää vastaus kuin kopioida se)
 • Et pelkää kysyä kaverilta (tai kavereiden puutteessa työtoverilta tahi esihenkilöltä)
 • Omistat huumorintajua (vaihtoehtoisesti se puuttuu sinulta niin täydellisesti, ettet ymmärrä huumoria lainkaan ja vitsit eivät vaikuta sinuun mitenkään)
 • Osaat ohjelmoida (ihan mikä vaan kieli, paradigma on tärkeämpi kuin syntaksi. Ja heittereille tiedoksi, että PHP:llä meillä tehdään. Ja joo joo, en mäkään sitä ihannekielenä pidä, mutta whatever makes the job done)
 • Tajuat mitkä ovat verkkosivut ja siihen liittyvä jargoni (html, css, js, fbi ja kgb)
 • Omaat silmää näyttäville ja toimiville UI-toteutuksille

…niin sitten voisit olla meidän hakemamme henkilö!

Meistä

Me teemme verkkosivuja ja -kauppoja sekä kaiken maailman hilavitkuttimia, mitä asiakkaat keksii pyytää (ERP/CRM/jokumuumikä). Stäkki on LAMP ja alusta on itse kehitetty. Jos pian haet töihin, voit päästä uuden ytimen kehitykseen mukaan. Ja jos haet myöhemmin, on se silloinkin mahdollista, mutta silloin muut kehittäjät on cherry-pickannut kaikki helpot kehityskohteet ja sinulle jää vain vaikeat.

Me tarjoamme:

 • Kahvit
 • Työpaikan
 • Loistavat työkaverit (oikeesti)
 • Kunnon työvälineet (laitteet ja sähköpöydät ja niin edelleen)
 • Mukahauskan työnjohdon, joka ei osaa olla asiallinen edes työnhakutekstissä
 • Erittäin laaja-alaista oppimista verkkopalveluiden kanssa (perus verkkosivujen/kauppojen ja muun lisäksi mm: itse koko infra omalla frameworkilla, integraatiot, erpit, asiakasrajapinta, PWA...)
 • Hipsterit (saman katon alla meillä on myös viestintäosaajia eli ei pelkkien nörttien kanssa tartte hengata)
 • Viihtyisä toimistoympäristö joko Vantaan Tikkurilassa (Kuminatie) tai Turun keskustassa (Linnankatu). Etänäkin voi osittain tehdä ainakin tähän maailmanaikaan.

Be here or be somewhere else. Paikka täytetään sopivan henkilön osuttua kohdalle, mutta haethan viimeistään 10.1. mennessä. Kysymyksissä ota yhteyttä joko rekry-mailiin tai CTO-Mikkoomme mikko@louhosdigital.fi / 020 7354916. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry@louhosdigital.fi.

Joulun ajan hengähdämme hiukan itsekin, mutta pyrimme vastaamaan kaikille mahdollisimman pian.

Pinterest
Louhos Digital logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 10.12.2020
Sijainti: Turku, Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Viihtyisä toimistoympäristö joko Vantaan Tikkurilassa (Kuminatie) tai Turun keskustassa (Linnankatu).
Linkki: https://louhosdigital.fi/yritys/rekry-front-end-developer
Yhteydenotto: rekry@louhosdigital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Louhos Digital kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä