Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etsimme ohjelmistokehittäjää tiimiimme

post_image

RekryilmoitusPalkkaamme ohjelmistokehittäjän (Software Developer) vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Elinarin pääkonttorille Poriin.

Jos hallitset Javan, Javascriptin ja SQL:n yleisellä tasolla, saatat olla etsimämme henkilö. Hae rohkeasti tehtävään, jossa toimit osana Solutions-tiimiämme. Kerro hakemuksessasi, jos jotkin seuraavista ovat sinulle jo tuttuja: Docker, Kubernetes, Git, Git flow, Gitlab, CI/CD, C#, Java Spring, Java Hibernate, Maven, Gradle, REST API, Webservices, Jira, AIX/UNIX, SOAP ja Tomcat. Kaikkia näitä ei ole tietenkään tarvetta tuntea etukäteen, mutta osastakin on etua. Joka tapauksessa arvostamme nopeaa oppimiskykyä.

Elinar on ihmisläheinen ja joustava ohjelmistoyritys Porista. Työntekijämme nauttivat toimistomme rennosta ja avoimesta ilmapiiristä sekä etätyön mahdollisuudesta. Tarjoamme puhelinedun, laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisetelit, yhteiset aamupalahetket sekä maksuttoman taekwondo-harrastuksen.

Kysy reilusti lisätietoja tehtävästä ja hae nopeasti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitä hakemuksen mukaan CV:si (joko suomeksi tai englanniksi) sekä palkkatoiveesi.

Mikko Hörkkö, CEO

+358 40 557 6952

Pinterest
Elinar logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 26.5.2020
Sijainti: Pori
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Asiantuntijakeskus BEPOPissa
Linkki: https://www.elinar.com/company/open-jobs/
Yhteydenotto: careers@elinar.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elinar kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

C#
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä