Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

RekryilmoitusSuhtaudutko intohimoisesti dataan ja uskot, että oikea ihminen oikealla paikalla saa liiketoiminnan kukoistamaan? Herättävätkö uudet analyysimenetelmät ja -työkalut aina kiinnostuksesi?

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Etsimme nyt kokenutta Data Scientistiä Telian Customer Insight and Analysis -tiimiimme. Tiimimme tuottaa liiketoiminnalle erittäin tärkeätä analytiikkaa asiakkaista, myyntikanavista ja kampanjoista päätöksenteon tueksi. Kehitämme myös jatkuvasti työhömme liittyviä menetelmiä ja toimintamalleja. Paikka on uusi tiimin kasvaessa. Meillä pääset työskentelemään osana asiantuntevaa analytiikkatiimiä ja tuot omalla panoksellasi vielä lisää.

Seuraava mahdollisuutesi

Työpäiväsi koostuu kuluttajaliiketoiminnan päätöksenteon tukemisesta tuottamalla älykästä analytiikkaa Big Datastamme. Teet tiiviisti yhdessä yhteistyötä omien sidosryhmiesi kanssa, osallistut Customer Insight -projekteihin sekä vedät niitä. Kehität ja luot uusia menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla voimme hyödyntää dataamme entistä paremmin. Tärkeitä sidosryhmiäsi roolissa onnistumisen kannalta ovat liiketoiminnan päätöksentekijät ja IT-asiantuntijat.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Telian analytiikassa työskentelee kymmeniä analytiikan ja datanhallinnan asiantuntijoita, kotimaassa ja ulkomailla, joten sinulla on laaja ja osaava ammattilaisten joukko ympärilläsi tukemassa onnistumistasi ja kasvuasi eteenpäin. Arjestamme ei myöskään puutu iloa ja naurua. Kun yksi meistä onnistuu, olemme kaikki onnistuneet ja vastavuoroisesti tuemme ja autamme toisiamme huonompina hetkinä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulla olevan todellista Koska mä voin -asennetta, jolla mennään vaikka harmaan kiven läpi! Osaat laajan valikoiman kovan ja pehmeän datan analyysimenetelmiä ja sinulla on käytännön kokemusta analytiikan käytöstä liiketoiminnan prosesseissa. Hahmotat milloin tulokset näyttävät liian hyviltä ollakseen totta ja osaat tällöin painaa jarrua. Vastaavasti kykenet toimimaan erilaisten ihmisten parissa ja esittelemään analyysitulokset aikataulun mukaisesti niin tekniselle kuin kaupalliselle kohderyhmälle, innostaen työtovereitasi analytiikan soveltamiseen. Ennen kaikkea olet aidosti kiinnostunut datan pyörityksestä ja analyysimenetelmistä, ja haluat jatkuvasti kehittää taitojasi.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden kokemusta data-analytiikasta. Kokemus SAS:n analytiikkatyökaluista ja unix-ympäristöstä on eduksi, olet kenties suorittanut muutamia sertifikaattejakin. Taustallasi voisi olla esimerkiksi matematiikan, tilastotieteen tai ekonometrian opintoja. Viestit erinomaisesti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Riku Mäkeläinen, puhelimitse 040 302 4760, sähköpostitse riku.makelainen@teliacompany.com. Käythän tutustumassa myös tulevaan esimieheesi: https://fi.linkedin.com/in/riku-makelainen-1169299.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2017. Kerrothan meille työhakemuksessa perustellun näkemyksesi data-analytiikan laaja-alaisesta soveltamisesta liiketoimintaprosesseissa ja miten voisimme Telialla niitä hyödyntää.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 25.9.2017 - 30.9.2017
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Sijainti neuvoteltavissa

Lisätietoa

Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä