Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialana edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Mielenkiitoinen työ datan parissa. Huippuosaajista koostuvan tiimi. Käytössä nykyaikaiset työkalut modernissa pilviympäristössä. Mikäli kiinnostuit, saatat olla etsimämme Veikkauksen uusi

Data Scientist

Veikkauksen Data Science tiimissämme pääset datan avulla vaikuttamaan tapaan, jolla Veikkaus tekee liiketoimintaa; sekä talon sisäisesti että asiakasrajapinnassa. Tiimin tehtäviin kuuluu yli 2 miljoonaa asiakasta käsittävän asiakastietokannan ja siihen liittyvien datojen, esim. pelihistoria-, web- ja applikaatiodatan valjastaminen palvelemaan liiketoimintaa.

Data Science -tiimi on osa Data & Analytics -yksikköä, joka kuuluu kotimaan liiketoimintaan, eli pääset työskentelemään oikeiden liiketoiminnallisten haasteiden parissa, unohtamatta kuitenkaan myös liiketoiminnan ulkopuolisia mahdollisuuksia.

Monia dataan perustuvia ratkaisuja olemme jo ehtineet rakentaa, mutta monia on vielä tekemättä matkalla maailman dataohjautuvimmaksi rahapeliyhtiöksi. Varmistaaksemme sujuvan etenemisen tällä matkalla tarvitsemme tiimiimme uusia vahvistuksia.

Viime aikoina olemme tehneet muun muassa seuraavia:

 • personointia/suosittelumalleja digitaalisiin kanaviin
 • A/B-testausta
 • avoimien palautteiden analysointia NLP-malleilla
 • vastuullisuusmallinnusta

Lähitulevaisuudessa tekemistä on tarkoitus laajentaa esimerkiksi markkinoinnin ROI:n mallintamiseen, rahanpesun ehkäisemiseen sekä fyysisiin myyntikanaviin.

Toivomme sinulla olevan jo vähintään muutama vuosi työkokemusta Data Scientistin, data-analyytikon tai vastaavan roolista liiketoiminnan tukena. Vuosien varrella sinulla on ehtinyt karttua osaamista ainakin seuraavista alueista:

 • Hyvä Suomen ja englannin kielen taito
 • Korkeakoulututkinto relevantilta alalta (opinnot sisältäneet paljon matematiikkaa ja tilastotieteitä)
 • Käyttänyt koneoppimisen/tilastollisen mallintamisen perusmalleja (aikasarjamallit, regressiot, luokittelumallit yms.) tosielämän ilmiöiden mallintamiseen
 • Python – vähintään 2 vuotta kokemusta Data Science -tehtävien yhteydestä
 • Hallitset versionhallinnan/git:in käytön
 • SQL – vähintään 2 vuotta kokemusta

Eduksesi katsotaan kokemus pilviympäristössä toimimisesta, erityisesti GCP:stä, ja seuraavista teknologioista:

 • Kubernetes
 • Airflow
 • Bayeslainen tilastotiede
 • Kontrolloidut kokeet / A/B-testaus
 • Syvät neuroverkot

Lisäksi toivomme sinun olevan valmis oppimaan uutta ja soveltamaan taitojasi oikeiden ongelmien ratkaisemisessa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja loistavan tiimin.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa Helsingissä, mutta työskentelemme sujuvasti myös etänä kulloinkin voimassa olevan etätyökäytännön mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään ke 5.4.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Punakallio p. +358 943708132 tai perttu.punakallio@veikkaus.fi.

Veikkaus hyödyntää rekrytoinnissa ulkopuolista kumppania, joka tulee suorittamaan osan rekrytointiprosessista.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 24.3.2023 - 5.4.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-scientist/2074190/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä