Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cybersecurity Specialist

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Löytyykö sinulta kiinnostus tietoturvaan? Loistavaa, sillä haemme nyt tietoturva asiantuntijaa osaksi tiimiämme.

Toimit osana CGI:n Security Operations –tiimiä teknisenä asiantuntijana tietoturvavalvonnan kehityksessä ja valvonnan ratkaisujen toimituksessa asiakkaille sekä valvonnan jatkuvassa kehityksessä.

Sinulla on kokemusta erilaisista tietoturvaan tai IT-palveluihin liittyvistä toteutuksista. Sinulla on osaamista ja kiinnostusta oppia lisää SOC-palveluiden tai tietoturvavalvonnan käyttöönotoista teknisenä asiantuntijana, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Osaat soveltaa teknistä tietämystäsi ja auttaa asiakkaita parantamaan tietoturvaansa.

Pystyt kommunikoimaan erilaisten sidosryhmien kanssa, joiden tekninen osaaminen vaihtelee, niin kollegoidesi, teknisten asiantuntijoiden kuin organisaatioiden tietoturvavastaavien kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja toimit luotettavasti osana tiimiä.

Tehtävissä pääset kehittämään valvontaa hyvin erilaisissa tietoturvaympäristöissä. Turvaamme asiakkaidemme tietoturvaa teollisista ohjausjärjestelmistä aina pilvipalveluihin, paikallisista toimijoista aina globaaleihin yrityksiin ja yhteiskunnan kannalta huoltovarmuuskriittisiin toimijoihin.

Toivomme, että tuleva tietoturva-asiantuntija tulisi työskentelemään Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Työskentelet itseohjautuvasti ja osana tiimiä, joka tuottaa teknisen tietoturvallisuuden jatkuvia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden vaikutuksia kokonaisuuteen, sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja asiakkaille. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa ja vastaamaan palvelutuotannosta asiakkaiden suuntaan.

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

•osaamista sekä kykyä oppia uutta tietoturvateknologioista, erityisesti SIEM, pilvipalvelut ja tietoturvavalvonnan (Security Operations Center, SOC) palveluiden käyttöönotto

•teknistä perusosaamista Linuxien ylläpidosta, verkkoprotokollista, sekä skriptailutaitoja (python/bash/perl tms.)

•kykyä toimia osana tiimiä sekä itseohjautuvasti asiakkaiden kanssa eri projektimuodoissa

•luotettavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

•kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa

•halua oppia uutta ja kehittää omia toimintatapoja sekä auttaa tiimiä onnistumaan

•hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi

•tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Lehtonen, +358 46 920 9598

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.9.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten haethan pian.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.8.2021 - 16.9.2021
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0721-0500&BRID=834713&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Python
Linux

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä