Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Engineer

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Cloud Engineer 

Omaatko vahvaa osaamista ja ymmärrystä palvelin- ja pilvi-infrasta, tietoliikenteestä, sekä tietoturvasta? Onko sinulla laajaa kokemusta ja näyttöä Azure pilvipalvelun hallinnasta? Tunnistatko itsesi sanoista oma-aloitteinen, järjestelmällinen, tavoitehakuinen, innostunut, sinnikäs? Vietkö asioita loppuun? 

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiatoiminnon (TECH) Business Solutions-yksikössä toimiva ICT-Services tiimi vastaa Veikkauksen perustietotekniikasta, kuten loppukäyttäjäpalveluista ja käyttö-, konesali-, kapasiteetti- ja pilvipalveluista. Toteutamme ja kehitämme itse ja yhdessä kumppanien kanssa Veikkauksen perustietotekniikkapalveluita vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. 

Haemme joukkoomme nyt uutta henkilöä osallistumaan etenkin Azure pilvipalvelun hallintaan ja kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Tehtävääsi kuuluu

 • Toimia asiantuntijana Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran, etenkin Azure pilvipalvelun hallinnassa ja kehittämisessä yhdessä Veikkauksen, sekä ulkoistuskumppanimme ICT-ammattilaisten kanssa. 
 • Osallistua Cloud Engineer roolissa Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran päivittäiseen toimintaan ja kehittämiseen, sekä tukea niin omia kuin ulkoistuskumppaninkin asiantuntijoita. 
 • Olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa parhaita käytäntöjä pilvipalveluiden hallinnassa. 
 • Osallistua projekteihin ja tiimityöhön muiden ICT-ammattilaisten kanssa. 

Edellytämme sinulta 

 • Hyvää teknistä osaamista ja kokemusta seuraavista osa-alueista: Windows palvelinkäyttöjärjestelmät palveluineen, Active Directory, sekä Azure-pilvipalvelut 
 • Ongelmanratkaisutaitoa 
 • Vahvaa osaamista Powershell käytöstä, etenkin automatisoinnissa 
 • Vankka tietotekniikan perusasioiden ymmärrys, ml. tietoliikenne 
 • Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja kykyä saattaa asioita maaliin 
 • Erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä sisäisten asiakkaiden, että ulkoistuskumppanien kanssa, sekä kyvykkyyttä tunnistaa asiakkaan tarpeet 
 • Kyky ohjata ulkoistuskumppanin tekemistä, sekä johtaa oman vastuualueen kehitystyötä 
 • Ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta ja paineensietokykyä 
 • Erinomaista suomen- ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista viestintä- ja dokumentointitaitoa 

Katsomme eduksesi 

 • Linux-osaaminen 
 • Tietoturva- ja PKI-osaaminen 
 • IT-palveluhallinnan kokemuksen ja/tai sertifikaatit 
 • Referenssit/näytöt aiemmista vastaavista työtehtävistä 
 • Kokemukset julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä 

Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden olla kehittämässä Veikkauksen pilvipalveluiden käyttöä ja käytäntöjä. 
 • Mahdollisuuden työskennellä modernien ja monipuolisten teknologisten ratkaisujen parissa. 
 • Kannustavan ja ammattimaisen ja mukavan työilmapiirin, jossa arvostetaan tiimityötä, kehittymistä ja innovatiivisuutta. 
 • Laaja-alaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. 

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa ICT-palvelupäällikkö Dennis Nyholm, dennis.nyholm@veikkaus.fi, +358 40 653 3027, 14.8. – 17.8.2023 klo 9:00 -12:00 välisenä aikana. Lähetäthän hakemuksesi cv:n kera viimeistään 18.8.2023 mennessä. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.8.2023 - 18.8.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/cloud-engineer/2340384/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä