Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CI-/DevOps-asiantuntija

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme nyt kasvavaan ohjelmistokehitystiimimme Tampereelle

CI-/DevOps-asiantuntijaa

työskentelemään ilmailujärjestelmien parissa. 

tehtäviisi kuuluvat järjestelmätason testaaminen toteutetuille ominaisuuksille sekä testausympäristömme kehittäminen. Tiimimme kuuluu noin 20 henkilöä, joista tällä hetkellä 3 henkilöä työskentelee samankaltaisissa tehtävissä. Tiimissäsi olet merkittävässä roolissa järjestelmiemme kehittämisessä ja kehität testausautomaatiota vastaamaan tuotannon tarpeita.

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Työssä parasta on korkealaatuisen työn tekeminen modernilla työkaluvalikoimalla mukavassa tiimissä, joka hyödyntää edistyksellisiä teknisiä ratkaisuja. meillä ei tingitä teknisestä suorituskyvystä, ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuisiin asiakasprojekteihin, jotka kestävät useita vuosia.

Toivottava osaaminen: 

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ohjelmistotestauksesta ja, joka on kiinnostunut kehittämään taitojaan ilmailualalla.

• Docker-kokemus

• Python-osaaminen

• Asiantuntemus ohjelmistojen versionhallinnasta Git:llä

• Jenkinsin ja Groovy-skriptien kanssa työskentely

• Yleinen Linux-ympäristöihin ja -palvelinten ylläpitoon liittyvä asiantuntemus

• Ymmärrys tietoverkkojen toiminnasta

• Kytkimet, reitittimet, palomuurit, DHCP, DNS.

Eduksi katsotaan:

• Mikä tahansa kokemus C:n, C++:n tai CMaken kanssa työskentelystä

• Kokemus virtuaalikoneiden kanssa työskentelystä (VMware)

• Buildin- ja konfiguraationhallinta.

Valitse Patria työnantajaksesi ja liity hyvähenkiseen ohjelmistokehityksen huippuammattilaisista koostuvaan tiimiimme. Täällä voit kehittyä huippuluokan ammattilaiseksi ja hyötyä monista henkilöstöeduista, kuten lounas-, virike-, pyörä- ja vapaa-ajanvakuutusetuuksista sekä vuosibonusmallistamme. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta tehtävästä, lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku on auki 20.6.2023 asti. Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki puh. +358 504775476 17.5 klo 14-15 sekä klo 22.5 klo 13-14, muina aikoina: etunimi.sukunimi@patriagroup.com .

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.5.2023 - 20.6.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ci-devops-asiantuntija/2192443/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä