Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Back End ohjelmistokehittäjä, elite-tiimi

post_image
Rekryilmoitus

Backend-kehittäjä, Elite-tiimi

Miltä kuulostaisi olla mukana myyntipäätteen kehitystiimissämme toimittamassa ihan tuoretta palvelua, jolla toto-, lotto- ja vedonlyöntipelit ympäri Suomen myydään? Kiinnostuitko? Loistavaa, jatka lukemista. 

Etsimmekin nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Backend-kehittäjää.

Kehitystiimimme vastaa kokonaisvaltaisesti kuponkipeliemme järjestelmäpalvelujen kehityksestä ja ylläpidosta. Tiimi ei joudu kirjoittamaan koodia speksistä tai tilauksesta, vaan muotoilee palvelun ja suunnittelee toteutustavan itsenäisesti – toki läheisessä yhteistyössä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Tiimimme tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: työkalut, teknologiat ja ratkaisut valitaan huomioiden palvelun tuen ja jatkokehityksen oleminen omassa hanskassa. Työskentelytapaa kehitetään jatkuvasti, huomioiden kulloinenkin tilanne ja tavoite – Kaizen on tiimissä vahva.

Myyntipäätteen perustoiminnallisuuksiin kuuluvat esimerkiksi pelien myyntikäyttöliittymät, pelitositteiden tulostaminen, voittojen tarkistukset ja maksatukset, asiakkaiden täyttämien pelikuponkien ohjelmallinen lukeminen ja mainittakoon vielä vaikkapa toto- ja vedonlyöntitapahtumien tietojen reaaliaikainen päivittäminen. Teknisesti nämä toiminnallisuudet mahdollistetaan muutaman tuhannen

Linux-päätelaitteen etähallinnalla, myyntisovelluksen käyttöliittymäkehityksellä, AWS Cloud infran ohjelmallisella provisioinnilla ja omilla taustajärjestelmäpalveluilla.

Tiimin käyttämiä tekniikoita ja tuotteita ovat mm. Kotlin, PostgreSQL, Amazon AWS -alustan erilaiset palvelut, Electron, Typescript, React.js, Terraform, Docker, Splunk, Grafana, GitLab ja Linux. Haemme vahvistuksia ennen muuta taustajärjestelmäpalvelujen kehitykseen, joten odotamme, että sinulla on työkokemusta JVM-kielten (Java, Kotlin, Scala, Clojure) hyödyntämisestä transaktionaalista dataa käsittelevien järjestelmien kehityksessä. Full stack -kehityskyvykkyydet, jos niitä löytyy, eivät toki jää tiimissä hyödyntämättä. Kokemus ja sertifioinnit AWS-ympäristöstä ovat iso plussa.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Näin saamme parhaat puolet molemmista työskentely tavoista. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.3.2024 mennessä. Toivomme kuitenkin kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.2.2024 - 17.3.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/back-end-ohjelmistokehittaja-elite-tiimi/2725169/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
Java
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä