Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Algoritmikehittäjä/Tutkija

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme nyt Tampereelle analyyttista ja asiantuntevaa

ALGORITMIKEHITTÄJÄÄ/TUTKIJAA

Algoritmikehittäjän työssä tulet osaksi huipputason asiantuntijoista ja tieteentekijöistä koostuvaa Research-ryhmää, joka osallistuu tutkimuksellisiin asiakashankkeisiin sekä Patrian omien tuotteiden tuotekehitykseen.

Työssä pääset kehittämään ja toteuttamaan algoritmeja, jotka liittyvät autonomisiin järjestelmiin ja sensorisignaalinkäsittelyyn sekä kerätyn ja tallennetun tiedon jalostamiseen.

Millaista osaajaa etsimme?

Terävän pääsi lisäksi tärkein työkalusi tässä tehtävässä on MATLAB. Osaamisesi on osajoukko seuraavista: signaalinkäsittely, paikannus- ja navigointialgoritmit, sensorifuusio, kuvaan perustuva mittaus ja kuvan tulkinta, järjestelmämallinnus ja -simulointi, tekoäly, tutkatekniikka, tietoliikennetekniikka sekä operaatioanalyysi. Tehtävä on räätälöitävissä osaamisprofiilisi perusteella. Koulutustaustasi voi olla fysiikan, matematiikan, tietotekniikan, signaalinkäsittelyn tms. saralta. 

Etsimme henkilöä, jolla on intohimo tekniikkaan sekä signaalien ja informaation käsittelyyn. Ennakkoluuloton asenne ja innokkuus ratkoa laajoja ongelmia on tie menestykseen. Tehtävä edellyttää yliopistotason matemaattista osaamista. Lisäksi on hyödyksi, jos sinulla on ohjelmistotuotannon ymmärrystä tai kokemusta esimerkiksi neuroverkoista tai tekoälystä. Työkaluinasi on voinut toimia MATLAB, Python tai C/C++. Teet tiivistä yhteistyötä muiden patrialaisten ja välillä myös asiakkaiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävässä on noin 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 14.1.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, puh +358 504071231 sekä sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 Miksi Patria?

 

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.12.2023 - 14.1.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/algoritmikehittaja-tutkija/2588614/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä