Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Planeetta Internet Oy

Planeetta Internet – kotisivu-, webhosting- ja webhuolenpitopalvelu. Tarjoamme verkkosivustojen suunnittelu-, toteutus-, ylläpito- ja webhosting -palveluja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Planeetta Internet Oy - Yritysesittely

Asiakkaamme arvostavat erityisesti asiakaspalveluamme ja toimintavarmuuttamme.

Tarjoamamme hosting-palvelut sisältävät sekä raakaa IaaS-palvelinkapasiteettia että joustavia PaaS-sovellusalustoja. Palvelumme on saatavilla täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta.

Palvelinkeskuksemme ja suomalainen henkilökunta takaavat datallesi Suomen lakien ja EU:n tietosuojasäännösten mukaisen käsittelyn. Joitakin palveluja tuotamme EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti EU:n toimialueelta pilvestä.
Työntekijöitä 38
Y-tunnus 1753494-9
Perustettu 2002
Www www.planeetta.fi
Puh +358105251440
E-mail asiakaspalvelu@planeetta.fi
Toimipaikat Helsinki, Joensuu, Rovaniemi
Jäsenyydet
coss-jasenet logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Liferay
(8)
WordPress
(7)
Google
(0)
Linux
(0)
Windows
(0)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(3)
Valmisohjelmisto
(2)

Omat tagit

webhosting
webhotelli
paas
SaaS
iaas
Julkinen pilvi
Pilvi

Planeetta Internet - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKirkkojakaupunki.fi

"Julkaisuhetken Kirkkojakaupunki.fi on hyvä pohja ja hieno alku verkkomedialle. Toimitus sai uuden lelulaatikon, ja kun työkalut tulevat tutummiksi, veikkaan, että myös toimituksen työtavat alkavat muuttua. Samalla tulee myös kehitystarpeita toimitustyön vaatimuksista lähtien. Liferay on huomattavan rakenteinen, ja koska myös tietomme on hyvin rakenteista, Liferayllä saa helposti.."

-- Eeva Järvinen, Verkkoviestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiHRM Partners

"Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners ”Olemme olleet Sitefactoryn asiakkaina vuodesta 2012 lähtien ja nyt meillä on käytössä kolmas verkkosivu heidän kauttaan. Sitefactory otti meihin tuolloin suoraan yhteyttä. Teimme noihin aikoihin yrityksessämme verkkosivujen analytiikkaa ja huomasimme, että jotain olisi tehtävä, että sivujemme tavoitettavuus ja käytettävyys.."

-- Saija Vanhala-Jansson

Näytä referenssi

ReferenssiAuto Aatamila

"Auto Aatamila -vaihtoautoliikkeen yrittäjät ”Sitefactoryn asiakkaina olemme olleet vuodesta 1997 lähtien. Paavo Haapalainen tuli silloin keskustelemaan nettisivuista ja mietimme, että yrityksellemme olisi hyvä tehdä sellaiset. Kyseessä taisi olla Paavon opiskeluihin liittyvä lopputyö. Pakarisen Jannekin oli meille jo ennestään tuttu. Pojat ovat olleet aina myös autoista.."

-- Kalle ja Mia Aatamila

Näytä referenssi

ReferenssiWulff-Yhtiöt Oyj:n eri yhtiöiden www-sivustot

"Yhteistyömme Sitefactoryn kanssa alkoi heidän aloitteestaan. He löysivät meidät suosituksen perusteella ja olemme olleet kymmenisen vuotta heidän asiakkainaan. Konsernimme verkkosivu-uudistuksia on tänä aikana tehty parisenkymmentä. Työskentely Sitefactoryn kanssa on ollut todella sujuvaa. He ehdottavat meille, mitä asioita kannattaisi tehdä toisin tai uudistaa, mikä puolestaan.."

-- Tarja Törmänen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Planeetta Internet - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jolla on tehty jo yli neljännes maailman verkkosivuista. WordPressin suosio johtuu yleisesti sen helppokäyttöisyydestä, kehittyvyydestä, laajennettavuudesta sekä avoimesta lähdekoodista, jonka takia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Sivustokartoitus- Ulkopuolinen asiantuntija on usein tarpeen organisaation ja sen sidosryhmien todellisten tarpeiden selvittämisessä, takertumatta liikaa siihen, mitä ennen on ollut tai miten tavallisesti on toimittu. Verkkosivuston uudistusprojektin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Yrityksillä on usein käytössään monia erillisiä järjestelmiä ja tietoa sijaitsee hajallaan useassa eri järjestelmässä. Integraatioilla tarkoitetaan sitä, että nämä erilliset järjestelmät saadaan liitettyä toisiinsa ja keskustelemaan keskenään...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Planeetta tarjoaa asiakkailleen projektia, jossa sivuston laadullisia tekijöitä analysoidaan ohjelmallisesti ja asiantuntija raportoi havainnot korjaussuosituksineen. Analyysistä saa kehitystä ohjaavaa tietoa sivuston teknisistä ja laadullisista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Liiketoiminnan vaatimusten mukaan skaalautuvaa kotimaista palvelinkapasiteettia. Planeetta Kapasiteetti sopii niin yksittäisen palvelimen kuin laajojen palvelinkokonaisuuksien ylläpitoon. Palvelimet voidaan tarvittaessa liittää osaksi sisäverkkoasi...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Planeetta WordPress hosting mahdollistaa palvelujen laajenemisen joustavasti. Olemme valmistelleet käyttöönne ennalta kuormitustestatut palvelut. Palvelussa yhdistyy webhotellin helppous ja pilvipalvelimen suorituskykySuorituskykyisten sivustojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Oma verkkokauppa on räätälöitävissä tarpeittesi mukaisesti sekä ulkoasun että verkkokauppaohjelmiston ominaisuuksien osalta. Kauppasi voidaan myös integroida erilaisiin taustajärjestelmiin ja yrityksesi IT-infrastruktuuriin. Kattava..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Nykyaikaiset verkkosivujen moitteeton toiminta ja tietoturva vaativat säännöllistä ylläpitoa. Huolenpitopalvelulla siirrät meille vastuun WordPress-verkkosivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Palveluiden parissa työskentelee yli 40 asiantuntijaa Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Vuonna 2017 palveluidemme liikevaihto oli 5 MEUR. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Puhelinpalvelumme palvelee arkisin kello 9–17..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Planeetta Internet - Referenssit

Planeetta Internet - Bloggaukset

Planeetta Internet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

 

Planeetta Internet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku