Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

YOTPO PARTNER AWARDS: VAIMO ON PARAS MAGENTO -TOIMISTO JO KOLMATTA KERTAA PERÄKKÄIN

BloggausVaimo on valittu vuoden 2020 parhaaksi Magento-toimistoksi Yotpo Partner Awards -kilpailussa EMEA-alueella. Vaimo palkittiin samalla arvonimellä myös vuosina 2019 ja 2018.

Nyt neljäntenä vuotena Yotpo Partner Awards juhlistaa teknologiakumppaneita ja korostaa heidän merkittävää panostaan ​​ekosysteemiin. Palkinnoilla tunnustetaan kumppaneita yhteistyöhengestä, innovatiivisista strategioista ja siitä uskomattomasta työstä, jonka he ovat tehneet kasvua edistävien verkkokaupan ominaisuuksien luomiseksi. Tänä vuonna hakemuksia kilpailuun tuli ennätysmäisesti 20 maasta.

 

”Yotpo on elinvoimainen yritys ja kumppanuutemme on pitkäaikainen. Meillä on paljon kumppaneita ja Yotpo on aina erottunut joukosta. Tiimiä ohjaa menestys, ja tuote on loistava ja koko ajan kehittyvä.”
PJ Utsi
Perustaja ja luova johtaja, Vaimo

 

Vaimo aloitti yhteistyön Yotpon kanssa vuonna 2016. Siitä lähtien olemme integroineet Yotpon UGC-alustaa luomaan kiinnostavia ja interaktiivisia ostokokemuksia verkkokauppoihin. Hyödyntämällä asiakkaiden luomaa sisältöä koko ostopolun ajan asiakkaamme rakentavat luottamusta omiin asiakkaisiinsa ja lisäävät myyntiä. UGC tarjoaa asiakkaillemme myös kustannustehokkaan tavan bränditietoisuuden lisäämiseksi ja kasvun edistämiseksi.

Tämä palkinto juhlistaa erityisesti Vaimon asiakasta LSE:tä ja yhtä sen brändeistä – Iconic Lights. Iconic Lightsilla on laaja seuraaja sosiaalisissa kanavissaan, esim. yli 200 000 seuraajaa Instagramissa. Yotpo Review -palvelun avulla Iconic Lights pystyy hyödyntämään sosiaalista mediaa UGC:n avulla parantaakseen konversioastetta ja sitouttaakseen kanta-asiakkaitaan paremmin.

 

Täältä löydät lisätietoja LSE:n digitaalisesta muutoksesta!

Iconic Lights

Kiitämme Yotpoa ​​tästä palkinnosta ja onnittelemme kaikkia muita palkinnonsaajia!

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Vaimo voi toteuttaa käyttäjien luomaa sisältöä digitaalisen myynnin nopeuttamiseksi, ota yhteyttä tiimiimme jo tänään.

Jos haluat oppia lisää Yotposta ja muista kumppaneistamme, lataa opas täältä.

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
personointi
asiakaskokemus
yotpo
ugc

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia