Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wire valmistautuu tulevaan kasvuun NetSuiten avulla

ReferenssiWire on vuonna 2012 perustettu viestintäyhtiö, jonka visiona on rakentaa maailman johtava turvallinen yhteistyöalusta. Alusta lanseerattiin käyttöön vuonna 2014 ja yrityksellä on tänä päivänä yli 1 800 asiakasta ympäri maailmaa. Wiren pääkonttori sijaitsee Berliinissä, Saksassa, mutta sillä on myös toimistot Zugissa Sveitsissä ja San Franciscossa Yhdysvalloissa.

Wire tarjoaa turvallisen viestintä- ja yhteistyöalustan viestien lähettämiseen, ääni- ja videoneuvotteluihin, tiedostojen jakamiseen sekä yhteistyöhön ulkoisten tahojen kanssa. Alusta voi hyödyntää Wiren omaa pilviympäristöä tai vaihtoehtoisesti yrityksen omaa pilviympäristöä tai on-premise servereitä. Käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä alustalla tiiminsä, asiakkaidensa ja yhteistylkumppaneidensa kanssa mistä päin maailmaa tahansa. Kaikki ominaisuudet on suojattu tietoturvan ja yksityisyyden takaamiseksi.

Tutustu Wireen:

NetSuitesta löytyivät oikeat ominaisuudet Wiren kasvun tueksi

Yritys on kasvanut huomattavasti Wire-alustan lanseerauksen jälkeen. Wire etsi yhtenäistä järjestelmää, jolla talousraportointi voidaan tulevaisuudessa hoitaa entistä virtaviivaisemmin, ja jonka avulla voidaan varautua tulevaan kasvuun. Saatuaan 21 miljoonan dollarin rahoituskierroksen päätökseen, Wiren uusi talousjohtaja Bernhard Kopp alkoi tehdä muutoksia yrityksen taloustoimintoihin tukeakseen Wiren kasvua. Menestyksekkään SaaS-liiketoiminnan tueksi oli tärkeää aloittaa talouden ERP-järjestelmän käyttöönottoprojekti ja kaikkien talousprosessien kuten ostoreskontran, maksatuksen ja hyväksyntään liittyvien prosessien tehostaminen.

Wirellä oli aiempaa kokemusta NetSuitesta entisen palveluntarjoajan kautta. Arviointiprosessin jälkeen Wire päätti ottaa järjestelmän uudelleen käyttöön. NetSuiten käyttöönottoon päädyttiin, sillä järjestelmä oli jo entuudestaan tiimille tuttu ja se tarjosi kaikki Wiren etsimät ominaisuudet. Edellytyksenä oli, että sama järjestelmä olisi helppo ottaa käyttöön kaikissa seitsemässä Wire-konsernin yrityksessä, joissa käytetään neljää eri valuuttaa.

Wire päätti ottaa NetSuiten käyttöön koko konsernissa, sisältäen konsolidoinnin ja edistyneen tuloutuksen parantaakseen jatkuvien lisenssitulojen hallintaa. Wirella oli myös vaatimuksena siirtää vuoden 2021 tapahtumadata uuteen järjestelmään.

VARAA ILMAINEN DEMO >>>

Tiivistä yhteistyötä projektitiimien välillä

Käyttöönottoprojekti aloitettiin kesällä 2021 ja tavoitteena oli saada järjestelmä käyttöön koko konsernille tammikuussa 2022. Wiren käyttöönottotiimi on koko toteutuksen ajan ollut vahvasti mukana projektissa ja työskennellyt tiiviisti Starian NetSuite-tiimin sekä projektipäällikön kanssa.

“Yksi suurimmista menestystekijöistä tässä hankkeessa on ollut Wiren talousjohtaja Bernhard Koppin osallistuminen projektipäällikön roolissa Wiren puolelta. Se on mahdollistanut nopean viestinnän ja nopeat päätökset”, sanoo Starian International Growth Director Jimmy Löfström.

”Oli ilo työskennellä Starian kokeneen tiimin kanssa järjestelmän käyttöönottoprojektin parissa aikataulun ja budjetin mukaisesti. Haluan myös kiittää Pierrine Aubersonia, joka oli johdossa Wiren puolella, sekä Yen Phamia menestyksekkäästä toteutuksesta ja sitoutumisesta tähän projektiin!”, sanoo Bernhard Kopp, Wiren talousjohtaja.

Starian valitseminen NetSuite-kumppaniksi

Wire valitsi Starian NetSuite-kumppaniksi, koska Starian tiimi oli jo suorittanut onnistuneita käyttöönottoja muissa Wiren osakkeenomistajien yrityksissä. Lisäksi Starian kansainvälinen lähestymistapa sopi täydellisesti Wiren konsernirakenteeseen Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Käyttöönotto pysyi aikataulussa koko prosessin ajan, ja Wire-konsernin NetSuite go-live oli suunnitelman mukaisesti tammikuussa 2022.

Suosittelija:

”Oli ilo työskennellä Starian kokeneen tiimin kanssa järjestelmän käyttöönottoprojektin parissa aikataulun ja budjetin mukaisesti."

Bernhard Kopp

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Wire
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Kortteinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite ERP
NetSuite Partner
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
OracleNetSuite
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
toiminnanohjausohjelmisto
toiminnanohjausjärjestelmät
ERP-järjestelmä
ERP
ERP käyttöönotto
ERP-käyttöönottoprojektit
Pilvi-ERP

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia