Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oppimis- ja itsearviointipeliprojektit Sharp Dis-Chordille

ReferenssiBuutin Peetu Nuottajärvi ja Rene Orosz ovat toteuttaneet Sharp Dis-Chordille kaksi ohjelmistoprojektia. Ensimmäinen projekti on kenttäeditori Roll & Rock -mobiilipeliin. Kyseessä on kouluille suunnattu oppimispeli, jossa oppilaan tarkoitus on yhdistellä kuvia ja tekstiä toisiinsa. Esimerkiksi maantiedeaiheisessa pelissä kuva Eiffelin tornista, Pariisi ja Ranskan lippu voisi olla oikea vastaus. Roll & Rock -editorilla opettaja voi helposti luoda uusia pelejä oppilaille. Editori mahdollistaa kuvien ja tekstin helpon lisäämisen peliin sekä opettajalle mahdollisuuden valita oikeat vastaukset. Pelissä on myös työkalut oppilaiden menestyksen seuraamiseen pelissä.

Toisena projektina Sharp Dis-Chordille toteutettiin Narrapix. Alunperin Itä-Suomen yliopistossa 2016 tuotetun idean pohjalta oli valmiina lautapeliversio Arviointimaa: lapsille tarkoitettu itsearviointimenetelmä koulujen käyttöön. Buutin vastuuna oli toteuttaa digitaalinen versio Joensuun ja Oulun normaalikouluille. Narrapixissa oppilaat siirtelevät erilaisia symboleita mielikuvituksellisella kartalla samalla perustellen tekemiään siirtoja. Ohjelmisto nauhoittaa oppilaan siirrot ja puheen, jolloin opettaja pystyy myös myöhemmin tarkastelemaan oppilaan arviointia.

Molemmat projekteista on toteutettu käyttäen Reactia ja Node.js:ää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buutti Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sharp Dis-Chord

Lisätietoja

Yritysprofiili Buutti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Node.js
React
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Buutti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buutti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Buutti - Muita referenssejä

Buutti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia