Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapice selkeytti ja yhtenäisti Advenin energiaraportoinnin ratkaisut

ReferenssiYhdenmukaistaessaan kaukolämpöasiakkailleen tarjoamia palveluita, Adven on ottanut käyttöönsä Wapicen tarjoaman laajennetun EcoReaction –ratkaisun Suomessa ja Ruotsissa. Palvelun avulla selkeytetään ja yhdenmukaistetaan molempien maiden tuntipohjaisen energiankulutuksen raportointi- ja online-palvelu.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Adven tuottaa teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteuttaa erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille Adven tuottaa lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnetään muun muassa bio- ja geoenergiaa.

Adven halusi parantaa asiakaspalvelunsa laatua tarjoamalla asiakkailleen ajanmukaisen tavan selata laskutustietojaan ja Ruotsin asiakkaiden osalta energiakulutustietojaan. Tarvittavien tietojen saamiseksi palveluun Wapice kehitti geneerisen integraation EcoReactionin ja Advenin erillisten taustajärjestelmien välille. Uusi integraatio mahdollistaa saumattoman raportoinnin kummankin maayhtiön asiakkaille.

– Johtavana kaukolämpöyhtiönä meille on tärkeää tarjota modernia palvelua asiakkaillemme, kertoo Advenin Head of Customer Care Jonas Eriksson.

Helppokäyttöisen ja yhdenmukaisen asiakasratkaisun lisäksi EcoReaction yksinkertaisti järjestelmän ylläpitoa yhdistämällä aikaisemmat erilliset palvelut yhdeksi palveluksi. Asiakkaille Wapicen ratkaisu tarkoitti verkkopalvelun tason nostoa ja Advenille ylläpitokustannusten laskua.

– Advenille on tärkeää saada sekä Ruotsin että Suomen asiakkaat saman palvelun piiriin. Ja Wapicelle eri taustajärjestelmien integrointi ei vaikuttanut olevan mikään ongelma, sanoo IT Manager Pauli Luoto.

EcoReaction on osa Wapicen energiapalveluita. Wapicen energiapalvelut tarjoavat täydellisen avaimet käteen -ratkaisun energiayhtiöille ja heidän asiakkailleen. Älykkäiden ja kattavien energiapalveluiden avulla voidaan kattaa asiakkaan tarpeet sopimusten ja laskujen hallintaan sekä energian kulutuksen ja tuotannon seurantaan.

– Wapicen toiminta perustuu ajatukseen, että menestyksemme tulee asiakkaiden menestyksestä. Energiapalveluiden valmiiden ratkaisujen avulla autamme asiakkaitamme joustavasti ja kustannustehokkaasti digitalisoimaan omia prosessejaan ja tarjoamaan käyttäjille yhä parempia palveluita, sanoo Jyrki Keskinen, Wapicen Energy Business Linen johtaja.

Lisätietoja: Jyrki Keskinen, Director of Energy Business Line, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5141

Lue lisää Wapicen energiapalveluista: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/wapicen-energiapalvelut

Suosittelija:

Advenille on tärkeää saada sekä Ruotsin että Suomen asiakkaat saman palvelun piiriin. Ja Wapicelle eri taustajärjestelmien integrointi ei vaikuttanut olevan mikään ongelma

Pauli Luoto, IT Manager, Adven

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Adven

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia