Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Virtaviivaisuutta porrasratkaisujen hinnoitteluun Summium® CPQ:n avulla

ReferenssiWestwood Oy Ab käyttää Wapicen Summium® CPQ (Configure, Price, Quote) järjestelmää tuotteidensa hinnoitteluun ja tarjousten tekemiseen. Työkalun avulla asiakastarpeiden mukainen porrasratkaisu voidaan hinnoitella helposti ja nopeasti. Tämän lisäksi Summium® CPQ:ssa oleva tarjouskanta auttaa tulevan myynnin ennustamisessa ja tuotannonsuunnittelussa.

Westwood Oy Ab on puuportaiden ja kaiteiden valmistukseen sekä asennuksiin erikoistunut yritys, jonka asiakaskunta koostuu yksittäisistä kuluttajista, talotoimittajista sekä suurista rakennusliikkeistä. Jokainen porraskokonaisuus suunnitellaan erikseen yksilöllisten mittojen ja asiakastarpeiden mukaisesti. Portaat ja kaiteet valmistetaan Uudenkaarlepyyn tehtaalla yli 50-vuoden kokemuksella.

Summium® CPQ ohjaa ja tehostaa Westwoodin myyntitoimintaa sallimalla ainoastaan sellaisten porraskombinaatioiden tarjoamisen, jotka ovat käytännössä mahdollista toteuttaa. Lisäksi se eliminoi monia aikaisemmin esiintyneitä hinnoittelun ja tarjousvaiheen haasteita, kuten tuotepäivityksistä johtuvia hinnanmuutoksia. Myös aikaisemmin käytössä olleista hinnoittelun taulukkolaskentaohjelmista on voitu luopua kokonaan. Wapice huolehtii myös työkalun ylläpidosta.

– Reagointiaika asiakkaan muutostarpeisiin on lyhentynyt, sillä samasta tarjouksesta voi tehdä helposti eri versioita. Summium® CPQ luo myös automaattisesti hinnan ja tarjouspohjan kuvineen, jolloin ne ovat koko myyntikanavan kohdalla ajantasaiset ja yhteneväiset, kertoo Stefan Nyman, Myyntipäällikkö, Westwood Oy Ab.

Summium® CPQ on tehokas myyntikonfiguraattori, joka auttaa yrityksiä myymään monimutkaisia tuotteita ja palveluita. Myyjä voi helposti konfiguroida asiakastarpeiden mukaisen tuote- ja palvelukokonaisuuden, hinnoitella sen sekä muodostaa tarjousdokumentaation. Tarjous-tilausprosessi tehostuu erityisesti myynnin, tuotekehityksen ja valmistuksen välisen virtaviivaisemman viestinnän kautta, kertoo Wapicen myyntipäällikkö Pauli Perasto.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Myyntipäällikkö, Wapice Oy , 010 277 5172

Lue lisää Summium® CPQ:sta: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/summium-cpq

Suosittelija:

Reagointiaika asiakkaan muutostarpeisiin on lyhentynyt, sillä samasta tarjouksesta voi tehdä helposti eri versioita. Summium® CPQ luo myös automaattisesti hinnan ja tarjouspohjan kuvineen, jolloin ne ovat koko myyntikanavan kohdalla ajantasaiset ja yhteneväiset

Stefan Nyman, Myyntipäällikkö, Westwood Oy Ab

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia