Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vinted hallinnoi 15 kansainvälistä markkinaa NetSuiten avulla

ReferenssiVinted on verkossa toimiva second-hand -muodille tarkoitettu kauppapaikka. Siitä tuli vuonna 2019 Liettuan ensimmäinen teknologiayritys, joka saavutti unicorn-statuksen keräten 128 miljoonaa euroa rahoitusta miljardin euron arvonmäärityksellä. Hurjasta kasvutahdista johtuen Vinted alkoi etsiä ERP-ratkaisua, joka vastaisi paremmin yrityksen tarpeisiin ja skaalautuisi kasvun mukana. Verrattuaan eri vaihtoehtoja, Vinted valitsi NetSuiten, joustavan pilvipohjaisen ERP-ratkaisun. Staria valittiin kumppaniksi järjestelmän käyttöönottoon ja siitä lähtien yhteistyö yritysten välillä on kasvanut hyvin tiiviiksi.

VARAA ILMAINEN NETSUITE-DEMO >>>

Vinted perustettiin vuonna 2008 Vilnassa, Liettuassa. Kyseessä on vertaisverkko (P2P), jossa käyttäjät voivat myydä, ostaa ja vaihtaa second-hand -vaatteita. Viime vuosien aikana Vintedistä on tullut Euroopan suurin kuluttajille tarkoitettu second-hand -muodin kauppapaikka. Sillä on yli 45 miljoonaa käyttäjää 15 eri maassa, aina Pohjois-Amerikkaa myöden. Vintedillä työskentelee yli 1000 ihmistä, jotka ovat omistautuneet tekemään second-hand -muodista ihmisten ykkösvalinnan.

Ennen NetSuiten käyttöönottoa, Vinted vertaili keskenään erilaisia ERP-ratkaisuja. Yritykselle oli tärkeää löytää järjestelmä, joka kasvaisi Vintedin liiketoiminnan mukana, mutta olisi samaan aikaan käyttäjäystävällinen ratkaisu.

Keskustelu erään toisen yrityksen kanssa, joka käytti NetSuitea, rohkaisi Vintediä tutustumaan lisää NetSuiteen ja ottamaan yhteyttä Stariaan.

– Yksi NetSuiten isoimpia etuja on se, että se on pilvipohjainen ERP-ratkaisu. NetSuite-demojen näkemisen jälkeen tiesimme, tiesimme, että olimme löytäneet meille oikean järjestelmän. Valinnanteon jälkeen aloimme etsiä käyttöönottokumppania. Tavoitteenamme oli löytää kokenut paikallinen kumppani Liettuasta, sanoo Vintedin Senior Director of Finance, Marija Buivydaite.

– Starian paikallinen valmius ja aktiivinen toimintatapa vakuutti meidät. He olivat myös juuri kehittämässä NetSuite-lokalisointia Liettuaan, mikä helpotti meitä kumppanin valinnassa. Yhteistyö Starian kanssa oli alusta lähtien aktiivista, joten päätimme lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan, Buivydaite lisää.

Vinted hallinnoi 15 kansainvälistä markkinaa NetSuiten avulla

Vintedin Senior Director of Finance, Marija Buivydaite.

Riskienhallintaa ja prosessien automatisointia kustomoiduilla skripteillä

Starian ja Vintedin yhteistyön myötä yritykselle saatiin käyttöön markkinoiden johtava liiketoiminta-alusta. NetSuiten lisäksi Vinted valitsi Starian SuiteApp-ratkaisut täydentämään järjestelmäkokonaisuutta. INFlow SuiteApp tehostaa ostolaskujen käsittelyä ja Liettuan sekä Puolan lokalisoinnit mahdollistavat liiketoiminnan paikallisilla markkinoilla.

Yhteistyö Vintedin ja Starian välillä on tullut todella tiiviiksi näiden kahden vuoden aikana, joina yritykset ovat työskennelleet yhdessä. Vintedin NetSuite Project Analyst Indrė Andruškevičiūtė on tyytyväinen yhteistyöhön.

– Staria on aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään meidän tarpeisiimme soveltuvia ratkaisuja. Käyttämiemme standardiratkaisujen lisäksi Staria on kehittänyt meille kustomoituja skriptejä, jotta voimme hallita riskejä ja viedä osaa prosesseistamme automatisaatiossa eteenpäin, Andruškevičiūtė kertoo

Vinted hallinnoi 15 kansainvälistä markkinaa NetSuiten avulla

Vintedin NetSuite Project Analyst Indrė Andruškevičiūtė.

Automatisoinnilla nopeampaa talouden kuukausiraportointia

Koska Vinted toimii useilla kansainvälisillä markkinoilla, käyttäjäystävällisyys ja tehokkuus ovat tärkeässä asemassa, mitä tulee talouden hallintaan ja kuukausiraporttien tekemiseen.

– NetSuiten myötä talouden kuukausiraportointi on nopeutunut. Toisin kuin ennen, nykyisin riittää, että kirjaudumme sisään yhteen ERP-järjestelmään kahdeksan erillisen järjestelmän sijasta. Se tekee käyttäjäkokemuksesta hyvän, Buivydaite toteaa.

Kaiken kaikkiaan Vinted on ollut tyytyväinen valitsemaansa ratkaisuun ja yhteistyöhön Starian kanssa. Vintedin kasvun jatkuessa, he tulevat tulevaisuudessa tarvitsemaan yhä enemmän tukea Starialta.

– Olemme iloisia, että Staria pystyy auttamaan meitä kasvavissa tarpeissamme. Suosittelemme Stariaa muillekin, sillä he auttoivat meitä suuresti NetSuiten käyttöönotossa, Andruškevičiūtė päättää hymyillen.

Suosittelija:

"Starian paikallinen valmius ja aktiivinen toimintatapa vakuutti meidät. He olivat myös juuri kehittämässä NetSuite-lokalisointia Liettuaan, mikä helpotti meitä kumppanin valinnassa. Yhteistyö Starian kanssa oli alusta lähtien aktiivista, joten päätimme lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan." - Marija Buivydaite "Staria on aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään meidän tarpeisiimme soveltuvia ratkaisuja. Käyttämiemme standardiratkaisujen lisäksi Staria on kehittänyt meille kustomoituja skriptejä, jotta voimme hallita riskejä ja viedä osaa prosesseistamme automatisaatiossa eteenpäin." - Indrė Andruškevičiūtė

Marija Buivydaite ja Indrė Andruškevičiūtė

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Vinted
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Kortteinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite ERP
NetSuite INFlow
NetSuite lokalisoinnit
NetSuite lokalisointi
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
OracleNetSuite

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia