Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkko-oppimisalustan hankinta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:
Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tarjoukset 15.2.2019 klo 14.00 mennessä

Hankinnan kohteena on Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän eli Siun soten oppimisen kehittämisen yksikön käyttöön tuleva verkko-oppimisalusta. Oppimisen kehittämisen yksikössä on käytössä Moodle verkko-oppimisympäristö, joka on varsinainen Siun soten oppimisympäristö, mutta lisäksi on tarve ns. reaaliaikaisesti vuorovaikutteisesta verkko-oppimisalustasta. Sopimuskausi alkaa 1.3.2019 (tai kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen). Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva hankintasopimus molemminpuolisella irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on palveluntuottajalla kuusi (6) kuukautta ja tilaajalla kolme (3) kuukautta. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä lähtien, jonka aikana irtisanominen on kirjallisesti tehty. Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, joten hankintaan ei sovelleta lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016). Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia