Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vässla ottaa seuraavan kasvuaskeleen pitkäaikaisen kumppanin kanssa

ReferenssiRickard Bröms perusti Vässlan Tukholmassa vuonna 2017, kun hän kyllästyi jumittamaan ruuhkassa tuntikausia. Ruuhkassa seisomisen sijaan hän olisi mieluummin käyttänyt ajan perheensä kanssa. Ajatus sähkövespasta alkoi kasvaa ja asiat ottivat nopeasti tuulta alleen. Kaksi vuotta myöhemmin samaisesta vespasta tuli Ruotsin myydyin ja tuotevalikoimaan on sittemmin lisätty myös palkittuja sähköpolkupyöriä. Vässlaa ohjaa ajatus vihreämmästä kaupunkielämästä ja työmatkalaisten elämän helpottamisesta suurissa kaupungeissa. Heidän toimintamallinsa ansiosta premium-tuotteisiin pääsee käsiksi houkuttelevaan hintaan.

Vässlalla on myönteinen näkemys tulevaisuudesta ja alan markkinapotentiaali on suuri.

- Kansainväliset markkinat ovat suuret ja kasvavat erittäin voimakkaasti. Vuonna 2026 sähköpyörien kokonaismarkkinoiden ennustetaan olevan noin 80 miljardia USD. Tavoitteemme onkin kasvaa kohti uusia kansainvälisiä markkinoita, Vässlan toimitusjohtaja Rickard Bröms sanoo.

Tukeakseen pitkän aikavälin tavoitteitaan Vässla päätti digitalisoida toimintaansa ottamalla käyttöön NetSuite ERP:n, jolla tuetaan ja mahdollistetaan jatkuvaa kasvua.

– Teimme huolellisen valintaprosessin ja nyt kun NetSuite on liiketoimintajärjestelmämme, meillä on loistava mahdollisuus skaalata liiketoimintaamme kustannustehokkaasti. NetSuite on joustava ja kansainvälinen ratkaisu, jonka avulla meidän on mahdollista automatisoida ja tehostaa sisäisiä prosesseja. Tämän ansiosta voimme keskittyä enemmän arvon luomiseen, sanoo Björn Mattsson, Head of Supply Operations, Vässla.

VARAA NETSUITE-DEMO

Oikean toimittajan valinta on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin itse järjestelmän valinta, jotta varmistetaan uuden ERP-järjestelmän onnistunut käyttöönotto.

- Sen lisäksi, että Suitespot on yksi suurimmista NetSuite-kumppaneista Ruotsissa, he ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja haasteemme, mikä herätti meissä paljon luottamusta. Heidän kokemuksensa ja neuvonsa ovat meille arvokkaita myös jatkossa, ja koemme, että meillä on myös hauskaa yhdessä, mikä on mielestäni tärkeää hyvän pitkäaikaisen yhteistyön kannalta, Bröms sanoo.

Rickard Bröms, CEO at Vässlas and Klas Blomkvist, Staria.

Vasemmalta:

Klas Blomkvist, Head of Sales and Marketing, Suitespot

Rickard Bröms, CEO, Vässla

Staria Oyj osti Suitespot AB:n 21.3.2023. Lue lisää tiedotteesta.

Lue lisää asiakastarinoita

Suosittelija:

Sen lisäksi, että Suitespot on yksi suurimmista NetSuite-kumppaneista Ruotsissa, he ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja haasteemme, mikä herätti meissä paljon luottamusta. Heidän kokemuksensa ja neuvonsa ovat meille arvokkaita myös jatkossa, ja koemme, että meillä on myös hauskaa yhdessä, mikä on mielestäni tärkeää hyvän pitkäaikaisen yhteistyön kannalta.

Björn Mattsson

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Vässla

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite Partner
NetSuite-kumppani
NetSuite-käyttöönotto
Oracle NetSuite
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmät
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
ERP käyttöönotto
ERP-käyttöönottoprojektit
Käyttöönottopalvelut
Järjestelmä käyttöönotto
Käyttöönotto
ERP-järjestelmä valmistavalle teollisuudelle
ERP-järjestelmä
erp-projekti

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia