logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vanhempainliiton verkkopalvelu-uudistus vauhtiin Rubicin kilpailutuksella

ReferenssiVanhempainliiton nettisivujen uudistaminen lähti onnistuneesti käyntiin Rubicin avustuksella keväällä 2018. Liiton sivut olivat kymmenisen vuotta vanhat ja kun päätös uudistuksen ajankohdasta tehtiin, Vanhempainliitossa mietittiin mahdollisen konsultin hyötyä projektissa:

“Punnitsimme kuinka paljon joudumme käyttämään omia resurssejamme projektissa ja osattaisiinko tehdä sitä. Vaikka meillä itsellämme oli tiivis ja motivoitunut tiimi tekemään uudistusta, niin melko pian päädyimme siihen, että ihan varmasti tulisimme hyötymään konsultin avusta,” kertoo järjestötoiminnan asiantuntija Valtteri Tervala. ”Meille oli tärkeää voida keskittyä ydintehtäväämme, siksi oli tärkeää hyödyntää ammattilaisten osaamista mittavassa verkkosivuhankinnassa.”

“Se tapa, jolla Rubic teki alkumäärittelyt kanssamme, teki meihin vaikutuksen. Halusimme projektiin sellaisen osapuolen, johon voimme täysin luottaa, ja sellaisen kyllä saimme. Rubicin onnistunut liidaus veti projektin todella hyvin käyntiin.”

Vanhempainliitto on osallisuuden ja yhteistyön asiantuntija ja sen toiminta tukee lasten kasvua, oppimista sekä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä päiväkodeissa, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Vanhempainliittoon kuuluu yli 1300 jäsenyhdistystä, joita uusien nettisivujen tulisi palvella.

“Halusimme aloittaa uusien verkkosivujen tekemisen täysin nollasta. Rubicin vetämissä työpajoissa sivustoa lähdettiin pohtimaan käyttäjälähtöisesti ja sitä, miten sivustoa voisi kategorisoida. Kuva siitä mitä verkkosivuilta halutaan, kirkastui.”

“Suosittelen Rubicin apua ehdottomasti heille, jotka ovat suunnittelemassa uusia verkkosivuja, mutta itseltä ei löydy syvällistä verkkosivun tuottamistaitoa. Alkumäärittelyjen pohjalta pystyimme myös tekemään yhdessä Rubicin kanssa tarkan tarjouspyynnön ja kilpailutuksessa Rubicin avulla löysimme juuri meille sopivan verkkosivutoimittajan. Emme olisi osanneet ottaa huomioon kaikkea, mitä kilpailutuksessa nousi esiin, siinä vaiheessa Rubicin asiantuntijuus oli tärkeää.”

“Oltiin niin tyytyväisiä Rubicin panokseen alkumäärittelyissä ja kilpailutuksessa, että sopimustuki oli luonnollinen jatkuma Rubicin työlle ja meille suuri etu, emme todennäköisesti olisi osanneet kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin. Vaikka stereotyyppisesti usein mietitään, että onko konsulteista mihinkään, niin voin vaan sanoa, että tässä projektissa hyötysuhde oli ainakin kohdillaan!”

“Kyllä Rubic on meillä mielessä sitten, kun lähdemme pohtimaan mahdollista jäsenrekisteriuudistusta, mutta sen aika ei ole ihan vielä,” Valtteri Tervala summaa.

Vanhempainliiton uudistuneet verkkosivut löytyvät osoitteesta vanhempainliitto.fi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Vanhempainliitto ry
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Rubic HR Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Rubic HR Finland Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Siirry Rubic HR Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa
Ohjelmistorobotin hankintaprosessi muistuttaa ihmisen rekrytointia
Tubecon 2019 - Tubettajat ja Esports ovat nousseet isoksi osaksi nuorten populaarikulttuuria

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia