Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft-pohjainen tietovarastoalusta helpottaa datan käsittelyä

ReferenssiVakuutusyhtiö Pohjantähti on turvannut suomalaisten arkea jo yli 125 vuoden ajan. Pohjantähti on voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan 28 toimiston ja yli 400 työntekijän voimin eri puolilla Suomea.

Invencon (nyk. osa Innofactoria) ja Pohjantähden yhteistyö alkoi vuonna 2019, kun Invencon asiantuntijat auttoivat Pohjantähteä suunnittelemaan kestävän BI-arkkitehtuurin sekä lyhyelle että pitkälle aikavälille siten, että sen päälle rakennetut ratkaisut ovat kestäviä, ylläpidettäviä ja laajennettavia. Osapuolet päättivät jatkaa yhteistyötä suunnittelemalla ja toteuttamalla harmonisoidun raportoinnin tietovarastoalustan sekä tuomalla käyttäjille roolipohjaiset Power BI -raporttisovellukset ja tuloskortit. Raportointia käytetään useissa liiketoimintayksiköissä ja eri organisaatiotasoilla.

Uusi ratkaisu mahdollistaa tehokkaan raportoinnin

Uuden ratkaisun loppukäyttäjät kiittelevät etenkin muistinvaraisen SSAS tabular -kuution nopeutta sekä sitä, miten kaikki keskeiset vakuutustoiminnan osa-alueet on saatu integroitua samaan tietomalliin, vaikka datan määrä on miljardiluokassa. Invenco on myös optimoinut käytetyn SQL Server 2019 -teknologian kerrokset parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

"Invencon rooli on ollut avainasemassa, kun olemme saaneet meidän pienellä ja osaavalla raportointitiimillä aikaiseksi monipuolista ja tehokasta raportointia, jota Pohjantähden johto ja muu organisaatio voi hyödyntää päivittäisessä toiminnassa", kuvailee raportointitiimin vetäjä Anna-Maija Orkola Pohjantähdeltä.

Myös Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen kiittelee tehostunutta raportointia: "Olette tehneet huikeaa työtä. Koen, että raportointimme ja samalla ymmärryksemme on lisääntynyt vuoden aikana huimasti. Liiketoimintojen kehittyminen ja kehittäminen on suorassa yhteydessä raportointiin, koska te luotte mahdollisuuden analysoida toimintaa ja ymmärtää päätösten seurauksia."

Intensiivinen yhteistyö raportoinnin kehittämisessä Invencon kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa, kun Pohjantähti uudistaa vaiheittain eri perusjärjestelmiä seuraavien vuosien aikana.

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

“Invenco on tehnyt huikeaa työtä. Koen, että raportointimme ja samalla ymmärryksemme on lisääntynyt vuoden aikana huimasti. Liiketoimintojen kehittyminen ja kehittäminen on suorassa yhteydessä raportointiin, koska Invenco luo mahdollisuuden analysoida toimintaa ja ymmärtää päätösten seurauksia.”

Aki Kiiliäinen, toimitusjohtaja, Vakuutusyhtiö Pohjantähti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Vakuutusyhtiö Pohjantähti
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
raportointi
BI-arkkitehtuuri

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia