Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vakuutusyhtiö Pohjantähti panostaa voimakkaasti Microsoft-pohjaiseen tietovarastoalustaan ja pilvipohjaiseen raportointiin

Referenssi

Invencon ja Pohjantähden yhteistyö alkoi vuonna 2019, kun Invencon asiantuntijat auttoivat Pohjantähteä suunnittelemaan kestävän BI–arkkitehtuurin sekä lyhyelle että pitkälle aikavälille siten, että sen päälle rakennetut ratkaisut ovat kestäviä, ylläpidettäviä ja laajennettavia.

Tämän ensimmäisen onnistuneen yksittäisen hankkeen jälkeen Pohjantähti on yhdessä Invencon kanssa suunnitellut ja toteuttanut harmonisoidun raportoinnin tietovarastoalustan ja tuonut käyttäjille roolipohjaiset Power BI ‑raporttisovellukset ja tuloskortit. Raportoinnin käyttäjiä on tällä hetkellä useissa liiketoimintayksiköissä ja eri organisaatiotasoilla.

Käyttäjät kiittelevät etenkin muistinvaraisen SSAS tabular ‑kuution nopeutta ja miten kaikki keskeiset vakuutustoiminnan osa-alueet on saatu integroitua samaan tietomalliin, vaikka datan määrä on miljardiluokassa. Invenco on myös optimoinut käytetyn SQL Server 2019 ‑teknologian kerrokset, jotta ulos saadaan puristettua paras mahdollinen suorituskyky.

Raportointitiimin vetäjä Anna-Maija Orkola toteaa yhteistyöstä: ”Invencon rooli on ollut avainasemassa, kun olemme saaneet meidän pienellä ja osaavalla raportointitiimillä aikaiseksi monipuolista ja tehokasta raportointia, jota Pohjantähden johto ja muu organisaatio voi hyödyntää päivittäisessä toiminnassa”.

Myös Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen kiittelee tehostunutta raportointia: “Olette tehneet huikeaa työtä. Koen, että raportointimme ja samalla ymmärryksemme on lisääntynyt vuoden aikana huimasti. Liiketoimintojen kehittyminen ja kehittäminen on suorassa yhteydessä raportointiin, koska te luotte mahdollisuuden analysoida toimintaa ja ymmärtää päätösten seurauksia.”

Intensiivinen yhteistyö raportoinnin kehittämisessä Invencon kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa, kun Pohjantähti uudistaa vaiheittain eri perusjärjestelmiä seuraavien vuosien aikana.

Pohjantähti on 125 vuotta alalla ollut vakavarainen vakuutusalan konkari. Se on voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka 28 toimistoa eri puolilla Suomea palvelee asiakkaita yli 400 työntekijän voimin.

Lisätietoja:

Petri Räsänen

Sales and Marketing Director, Partner

+358 50 516 0525

petri.rasanen@invenco.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vakuutusyhtiö Pohjantähti
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 050 516 0525, petri.rasanen@invenco.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
raportointi
BI-arkkitehtuuri

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia