Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi verkkopalvelu Design Forum Finlandille

ReferenssiDesign Forum Finlandia ylläpitää Suomen Taideteollisuusyhdistys – Konstflitföreningen i Finland ry, joka on perustettu vuonna 1875. Yhdistyksen jäseninä on muotoilualaa lähellä olevia yrityksiä ja organisaatioita.

Verkkopalvelun suunnittelun lähtökohdat

Design Forum Finlandin verkkopalvelu-uudistus käynnistettiin konseptointityöpajoilla. Työpajoissa ja konseptoinnissa esiin nousi erityisesti jäsenten palveleminen sekä verkkopalvelun sivuhierarkian uudistus. Myös ulkoasullisesti haluttiin luoda uutta – edellisen, pääasiassa mustaa ja valkoista hyödyntäneen sivuston sijaan Design Forum Finland oli luonut väripaletin, jota hyödynnettiin verkkopalvelun visuaalisen ilmeen uudistuksessa.

Design Forum Finlandin verkkopalvelun lähtökohtana oli sivuston vahvempi ohjaaminen loppukäyttäjille. Muun muassa seuraaviin kysymyksiin etsimme vastauksia suunnittelutyön aikan:

  • Miten palvelemme jäseniä ja mahdollisesti tulevia jäseniä sivuston avulla?
  • Miten jaamme tietoa ja houkuttelemme sivustolle enemmän kävijöitä?
  • Millaista tietoa ja apua voimme jakaa yrityksille?

Sivuhierarkia alkoi rakentumaan näiden ajatusten ympärille. Navigaatiota ja sivujen nimiä selkeytettiin niin, että käyttäjä löytää tietoa eli esimerkiksi oppaita ja muuta materiaalia helposti ja nopeasti.

Verkkopalvelun suunnittelu ja käytettävyystestaus

Design Forum Finlandin verkkopalvelun suunnittelu aloitettiin konseptoinnin jälkeen käyttöliittymäuunnittelulla. Design Forum Finlandin selkeiden tarpeiden pohjalta suunnittelussa lähdettiin liikkeelle vahvasti sisältöjen asettamista tarpeista. Suunnittelu eteni ripeästi kohti visuaalista vaihetta, jota edesauttoi Design Forumin oma suunnitelma muun muassa käytettävistä väreistä. Suunnitteluvaihe oli vahvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Suunnitteluvaiheen tuloksena syntyi prototyyppi, jonka avulla suoritettiin käytettävyystutkimus.

Lue redandbluen artikkelista, miten Design Forum Finlandin WordPress-verkkopalvelun toteutus sisälsi.

Suosittelija:

Asiantunteva tiimi tarjosi meille tuoreita ideoita ja haastoi sopivalla tavalla näkemyksiämme. Tämän tyyppisillä projekteilla on ajoittain taipumus pitkittyä ja laajentua, mutta hyvä projektihallinta varmisti lopputuloksen valmistumisen aikataulussa. Suunnitteluprosessi sisälsi yhteistyöskentelyä, mutta antoi riittävästi aikaa myös sisäiselle, itsenäiselle työskentelyllemme. Saimme yhdessä rakennettua laadukkaan sivuston, jonka parissa yhteistyömme jatkuu sivustoa analysoiden ja jatkuvasti kehittäen. Tiimimme mielestä tämä oli onnistunut projekti.

Päivi Kaira, Brand Manager, Design Forum Finland

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Design Forum Finland
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Heidi Nora-Klemetti, heidi@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Materiaalipankki

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia