Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi asiakasrekisteri varainhankinnan hallintaan ja tiedolla johtamiseen – ”Rubic tarjosi erinomaista apua ja tukea koko prosessin ajan”

ReferenssiSuomen Solidaarisuus-järjestö parantaa naisten asemaa ja toimeentuloa maailmanlaajuisesti yhdessä paikallisten kumppaniensa kanssa. Useissa maissa toimivalle ja paljon varainhankintaa tekevälle järjestölle on elintärkeää, että sillä on käytössään tarkoituksenmukainen asiakasrekisteri.

”Yli 12 vuotta käytössä ollut asiakasrekisterimme oli tulossa tiensä päähän, joten päätimme alkaa etsiä uutta järjestelmää”, Suomen Solidaarisuuden varainhankintajohtaja Matti Ljufström sanoo. ”Koimme, että järjestelmähankinta on välttämätön tulevaisuusinvestointi paitsi varainhankinnalle, sen pitäisi myös tukea kyvykkyyttämme osoittaa työmme vaikuttavuus”, hän jatkaa.

Uudelle rekisterille täytyi asettaa tarkat kriteerit, jotka liittyivät esimerkiksi entistä yksilöidympään ja korkealaatuisempaan asiakkuuksien hallintaan, tiedolla johtamiseen ja viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen. ”Rubicin konsultti auttoi meitä hahmottamaan kokonaisuutta ja järjestelmän vaatimuksia paremmin”, Ljufström kiittää. ”Erityisesti integraatioiden osalta konsultin tekemät tarkennukset helpottivat tekemistämme. Saimme lisäksi Rubicin ansiosta tarkan kuvan todellisista kustannuksista, joita projekti tulee meiltä viemään”, hän toteaa.

Matti Ljufström on hyvin tyytyväinen Solidaarisuuden saamaan tukeen. ”Rubicin kanssa tehty yhteistyö oli yksinkertaista ja jouhevaa. Aikataulu piti hyvin ja konsultti tuki meitä kattavasti aina, kun meillä oli tarvetta tukeen. Voin lämpimästi suositella Rubicia vastaavanlaisiin projekteihin”, tyytyväinen Ljufström päättää.

Suosittelija:

Rubicin kanssa tehty yhteistyö oli yksinkertaista ja jouhevaa. Aikataulu piti hyvin ja konsultti tuki meitä kattavasti aina, kun meillä oli tarvetta tukeen. Voin lämpimästi suositella Rubicia vastaavanlaisiin projekteihin.

Matti Ljufström, varainhankintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Solidaarisuus
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Crm
crm konsultointi
Asiakasrekisterit
Hankintakonsultti
crm-hankinta

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia