Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Urheiluvälinevalmistaja OAC hallinnoi laajaa urheiluvälinemallistoaan Odoolla

ReferenssiKuitukomposiitteja valmistavalla sekä urheiluvälineiden maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittavalla OAC:lla oli aiemmin käytössä vanhahko ja heidän tarpeisiinsa puutteellinen toiminnanohjausjärjestelmä. OAC päätti vaihtaa Odooseen, muun muassa siksi, että Odoolla on mahdollista hallinnoida urheiluvälinekaupan laajaa mallistoa ja johtaa markkinointitoimenpiteitä.

OAC:n kaikki tarpeet saatiin tyydytettyä Odoon vakio-ominaisuuksilla, eikä varsinaisia räätälöintejä tarvittu. Vakiotuotetta täydennettiin muutamilla kolmansien osapuolten lisämoduuleilla sekä SprintIT:n kehittämällä suomalaisen kirjanpitolainsäädännön täyttävällä taloushallintopaketilla. Nyt kirjanpidon masterdata on käytettävissä suoraan Odoossa ja se mahdollistaa talouden seuraamisen ja suunnittelun aivan uudella tasolla. Lisäksi globaalisti toimivalle yritykselle on kätevää, että EU-maahantuonti- ja -vientiraportoinnit saa ulos Odoosta suoraan Tullin vaatimassa muodossa.

OAC:n Odoo ERP- projekti aloitettiin masterdatan analysoinnilla ja sisäänajolla. Usein ERP-projekteissa kompastuskiveksi osoitautuva datan tuonti sujui OAC:n hankkeessa kivutta, sillä SprintIT:n projektipäällikö, Amr Hassan, otti vahvan ja aktiivisen roolin ja OAC:n Odoon käyttöönotosta vastannut tuotantopäällikkö, Rasmus Alén, toimi erittäin osaavana pääkäyttäjänä heti alusta alkaen.

Nyt OAC hoitaa Odoon avulla hankinnat, tuotannonohjauksen, varastonhallinnan, myynnin ja markkinoinnin sekä taloushallinnon. Odoota voi kehittää vaiheittain omien tarpeiden mukaan ja OAC:llä onkin tarkoitus jatkossa muun muassa siirtää verkkokauppa Odooseen sekä ottaa käytöön Unifaun-moduuli kansainvälisten kuljetusten helppoon hallinnointiin. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy

Tiedot

Tilaaja: OAC Finland Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Amir Hassan

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
Odoo taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia