Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

UniSport-liikuntakeskuksille tarkoituksenmukainen toiminnanohjausjärjestelmä Rubicin avulla

Referenssi

UniSport on Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Svenska Handelshögskolan yhteinen liikuntakeskus, joka tuottaa kaikille avoimia liikuntapalveluja kuudella yliopistokampuksella. Rubic oli UniSportin apuna uuden toiminnanohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyissä ja kilpailutuksessa.

”Meillä oli käynnistetty uuden toiminnanohjausjärjestelmän hankintaprojekti, johon saimme Rubicilta erinomaista apua ja tukea”, UniSportin myynti- ja markkinointipäällikkö Hannele Pulliainen sanoo. ”IT-maallikkoina tarvitsimme apua toiminnanohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyyn niiden uusien ominaisuuksien suhteen, joita järjestelmältä kaipasimme”, Pulliainen jatkaa.

Järjestelmältä toivottiin esimerkiksi uusia markkinoinnin automaation, raportoinnin ja erilaisten laskutuksen ja maksutapojen ominaisuuksia. ”Rubicin konsultti auttoi meitä kääntämään toiveemme IT-kielelle”, Pulliainen kehuu. ”Erityisesti asiat, jotka vaativat integraatioita ulkopuolisten toimittajien järjestelmien kanssa, olisivat olleet vaikeita hahmottaa ilman Rubicin apua.”

”Olimme erityisen tyytyväisiä Rubicin konsultin kykyyn auttaa projektin kokonaiskuvan hahmottamisessa. Hänellä oli erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hän aina ymmärsi nopeasti, mitä tavoittelimme. Hän piti punaisen langan keskusteluissa ja osasi neuvoa meille, mitä kannattaa tehdä”, Pulliainen päättää.

Rubicin ja UniSportin yhteistyö jatkuu toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa.

Suosittelija:

Olimme erityisen tyytyväisiä Rubicin konsultin kykyyn auttaa projektin kokonaiskuvan hahmottamisessa. Hänellä oli erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hän aina ymmärsi nopeasti, mitä tavoittelimme. Hän piti punaisen langan keskusteluissa ja osasi neuvoa meille, mitä kannattaa tehdä.

Hannele Pulliainen, myynti- ja markkinointipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: UniSport
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia