Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Two-tier ERP-strategian avulla liiketoimintahyötyjä SAP ja Oracle käyttäjille

BloggausVanha SAP tai Oracle ERP ratkaisunne on varmasti palvellut hyvin yrityksen kasvaessa orgaanisesti. Mutta, entä kun toiveissa on hakea kasvua uusilta, kansainvälisiltä markkinoilta, mahdollisesti perustaa ulkomaisia tytäryhtiöitä tai laajentua yritysostojen kautta? Kuinka integroitte ketterällä ja kustannustehokkaalla tavalla nämä uudet liiketoiminnot osaksi koko konsernin toiminnanohjausjärjestelmää?

Gartner rohkaisee kansainvälisten yritysten tietohallintojohtoa vuonna 2019 julkaistussa tutkimuksessaan harkitsemaan tosissaan kaksitasoisen ERP-strategian rakentamista:

”Globaaleissa yrityksissä digitaalinen liiketoiminta vaatii strategista joustavuutta, jonka ketterä postmoderni ERP-arkkitehtuuri mahdollistaa.
CIO: n on arvioitava, tarjoaisiko kaksitasoinen ERP-strategia enemmän liiketoimintahyötyä kuin yksitasoinen, etenkin nykyaikaistamalla pientä, mahdollisesti nopeasti kasvavaa yritystä yksikköä.”

[vapaasti suomennettuna, lähde: 2-Tier ERP: Modernizing the Hidden Jewels of the Enterprise]

NETSUITE – UUSI TAPA TEHDÄ

Aikaisemmin yhtiö- ja maakohtaiset lukuisat järjestelmät johtivat lukuisiin integraatioihin ja datamalleihin siilouttaen eri tietoja ja toimintoja. Tämä osaltaan vaikeutti yrityksen liiketoiminnallista kehitystä – ja toiminnanohjauskokonaisuus näytti usein tällaiselta:

Tänä päivänä, kun NetSuiten avulla kansainväliset yritykset voivat keskittää olemassa olevien tytäryhtiöiden, sekä ostettavien että perustettavien uusien yritysten toiminnan yhden jaetun datamallin alle, toiminnanohjauskokonaisuus näyttää onneksi enemmänkin tällaiselta:

NetSuiten myötä yritykset voivat hallita maailmanlaajuista liiketoimintaa reaaliajassa ja tarkastella eri liiketoimintojen tuottamaa dataa nopeasti ja helposti, yksitellen ja koottuna yhteen.

Alusta alkaen pilvipohjaiseksi suunniteltu NetSuite ERP tuo mukanaan monia etuja kuten muun muassa nopeat käyttöönotot, automaattiset päivitykset ja uusien ominaisuuksien helpon lisäämisen.

PARHAITA PILVITEKNOLOGIOITA JA JOHTAVAA ARKKITEHTUURIOSAAMISTA

Pelkkä teknologia itsessään ei kuitenkaan vielä riitä. Jotta teknologisen kehityksen mukanaan tuomia mahdollisuuksia pystytään täydellä teholla hyödyntämään, täytyy löytyä myös vahvaa näkemystä liiketoimintakriittisten toimintojen kokonaisratkaisujen rakentamisesta.

Attidolla on lähes 20 vuoden kokemus Tier1 eli Enterprise ERP ratkaisujen toimittamisesta ja tukemisesta suurille toimijoille kuten Fortum ja VTT.

Portfoliomme kattaa toiminnanohjausratkaisujen lisäksi myös täydentävät ja korvaavat ratkaisut sekä palvelut; keskustelevat käyttöliittymät ja ns. älykkäät botit, integraatiot yms. – jotka kaikki otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa, keskustelujen alussa.

Lue lisää referenssejä sivustoltamme ja ota yhteyttä!

Pinterest
Attido Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite OneWorld
Two-Tier
2-Tier

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia