Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visuaalinen suunnittelutyökalu avuksi muuntamotuotteiden myyntiin

ReferenssiAlfen Elkamo käyttää Wapicen Summium® CPQ -ratkaisua muuntamotuotteidensa visuaaliseen suunnitteluun. Summium® CPQ:n avulla Alfen Elkamon asiakkaat ja myyjät saavat käyttöönsä myynnin digitalisaatioratkaisun, jonka avulla he voivat konfiguroida ja havainnollistaa tarpeidensa mukaiset tuotteet helposti ja nopeasti.

Alfen Elkamo on osa Alfenin kansainvälistä organisaatiota, joka keskittyy innovatiivisten tuotteiden ja projektien kehittämiseen ja toimittamiseen sähkönjakelun alalla. Konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuuden, kiinteistöjen ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun tarkoitetut muuntamokokonaisuudet sekä energiavarastot ja sähköautojen latausjärjestelmät. Alfen Elkamon erityisosaamista ovat erilaiset sähköyhtiöille tarjottavat puistomuuntamot ja sähkönjakelukeskukset niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Summium® CPQ:n käyttöönoton myötä tarjouspyyntöjen käsitteleminen on tehostunut ja nopeutunut huomattavasti.

Visuaalinen havainnollistaminen helpottaa myyntiä, sillä työkalu muodostaa halutusta tuotteesta selkeitä kuvia sekä kokoaa tarjouspyynnön liitteeksi projektiin liittyviä tietoja ja teknisisä dokumentteja, kertoo Alften Elkamon myyntipäällikkö Markus Kekolahti.

– Lisäksi olemme integroimassa työkalua yrityksen ERP-järjestelmään, mikä varmistaa sen, että muuntamon tekninen suunnitelma siirtyy kaikkien osapuolten saataville. Toinen keskeinen tavoite ratkaisussa on se, että tuotteet kulkevat yhdenmukaisena yrityksen eri prosessien läpi myyntitilanteesta valmistukseen saakka. Olemme lähteneet vahvasti kehittämään työkaluja Summiumin ympärille, jotta saadaan aikaiseksi tehokkaampi prosessi, josta voidaan poistaa toistuvia työvaiheita eri järjestelmien välillä, jatkaa Kekolahti.

– Ratkaisu on lisännyt muuntamotuotteiden modulaarisuutta ja tehostanut variaatioiden hallintaa, koska suunnittelutilanneessa voidaan varmistaa lähtökohdat luotettavasti eri prosesseille valmistukseen saakka. Tämän myötä tuotteiden lanseeraaminen uusille markkinoille on mahdollista tehdä helpommin. Lisäksi järjestelmä helpottaa ja nopeuttaa asiakasyhteistyötä, kertoo Wapicen myyntipäällikkö Pauli Perasto.

Summium® CPQ (Configure, Price, Quote) on tehokas myyntikonfiguraattori, joka auttaa yrityksiä myymään monimutkaisia tuotteita ja palveluita. Myyjä voi helposti konfiguroida asiakastarpeiden mukaisen tuote- ja palvelukokonaisuuden, hinnoitella sen sekä muodostaa tarjousdokumentaation. Wapice on kehittänyt työkalua läheisessä yhteistyössä teollisuusyritysten kanssa jo vuodesta 2000 lähtien ja nykyään sen kautta myydään vuosittain yli 2 miljardin euron arvosta suomalaisia vientituotteita. Summium® CPQ on osa Summium-tuoteperhettä.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Sales Manager, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5172

Suosittelija:

Summium® CPQ:n käyttöönoton myötä tarjouspyyntöjen käsitteleminen on tehostunut ja nopeutunut huomattavasti. Visuaalinen havainnollistaminen helpottaa myyntiä, sillä työkalu muodostaa halutusta tuotteesta selkeitä kuvia sekä kokoaa tarjouspyynnön liitteeksi projektiin liittyviä tietoja ja teknisisä dokumentteja.

Markus Kekolahti, Myyntipäällikkö, Alfen Elkamo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Alfen Elkamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Teknologia

Linux

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Wapice
summium

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia