Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotevariaatioiden hallinta haltuun Summium CPQ:lla

ReferenssiHögforsGST digitalisoi myyntiprosessejaan käyttäen Wapicen Summium® CPQ-järjestelmää. Yritys hyödyntää CPQ-järjestelmää kaukolämmitysjärjestelmiensä konfigurointiin, hinnoitteluun sekä tarjousten ja tilausten tekemiseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ratkaisun avulla nopeutetaan myyntiä sekä suoraviivaistetaan kommunikointia tehtaalle.

Innovatiivinen HögforsGST on suomalainen kaukolämmitysjärjestelmien ammattilainen, jonka tuotevalikoima soveltuu kaikkiin kaukolämmitettäviin ja -jäähdytettäviin kiinteistöihin pientaloista suuriin toimisto- tai liikekiinteistöihin. Yritys on markkinajohtaja kaukolämmön- ja kaukojäähdytyksen lämmönjakokeskuksissa ja kiinteistöjen hybridilämmitys ja -jäähdytysratkaisuissa.

HögforsGST käyttää Summium® CPQ-järjestelmää myyntikonfiguraattorina, joka hinnoittelee erilaisia tuotevariaatioita ja tuottaa dokumentaatiota sekä asiakkaille, että omaan käyttöön aina myynnistä tuotantoon asti. Summium® CPQ:n avulla tuotetaan tarjousmateriaali sisältäen niin kaupalliset kuin tekniset dokumentaatiot. Hyväksytty tarjous taas muuttuu vaivatta tilaukseksi järjestelmään.

Summium® CPQ on tarjouksesta tilaukseen -prosessin työkalu, joka on mahdollistanut tuotevariaatioiden tehokkaamman hallinnan sekä myynnin nopeuttamisen. Toiminnanohjausjärjestelmään integroitumisella tilauksetkin siirtyvät ERP-järjestelmään aiempaa nopeammin, kertoo Jari Takkunen, järjestelmäasiantuntija, HögforsGST.

HögforsGST ratkaisee asiakkaidensa lämmitysongelmat kestävillä ja ympäristöystävällisillä järjestelmillä sekä mitoittaa tuotteensa kiinteistökohtaisesti. ”Olemme iloisia saadessamme Summium® CPQ:n avulla tukea HögforsGST:tä tekemään Suomesta energiatehokkaamman”, toteaa Wapicen myyntipäällikkö Pauli Perasto.

Summium® CPQ (Configure, Price, Quote) on tehokas myyntikonfiguraattori, joka auttaa yrityksiä myymään monimutkaisia tuotteita ja palveluita. Myyjä voi helposti konfiguroida asiakastarpeiden mukaisen tuote- ja palvelukokonaisuuden, hinnoitella sen sekä muodostaa tarjousdokumentaation. Wapice on kehittänyt työkalua läheisessä yhteistyössä teollisuusyritysten kanssa jo vuodesta 2000 lähtien ja nykyään sen kautta myydään vuosittain yli 2 miljardin euron arvosta suomalaisia vientituotteita. Summium® CPQ on osa Summium-tuoteperhettä.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Myyntipäällikkö, Wapice Oy, puh: 010 277 5172

Lue lisää Summium® CPQ:sta: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/summium-cpq

Suosittelija:

Summium® CPQ on tarjouksesta tilaukseen -prosessin työkalu, joka on mahdollistanut tuotevariaatioiden tehokkaamman hallinnan sekä myynnin nopeuttamisen. Toiminnanohjausjärjestelmään integroitumisella tilauksetkin siirtyvät ERP-järjestelmään aiempaa nopeammin.

Jari Takkunen, järjestelmäasiantuntija, HögforsGST

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: HögforsGST Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia