Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuhansista saunaunelmista totta – Summium® CPQ vauhdittaa Kärävä-saunojen myyntiä

ReferenssiKärävä Oy valitsi Wapicen Summium® CPQ:n helpottamaan jälleenmyyjien itsenäistä myyntityötä sekä tehostamaan omien myyjiensä työskentelyä. Yritys hyödyntää CPQ-ratkaisua saunakokonaisuuksiensa konfigurointiin, hinnoitteluun ja tarjousten tekemiseen.

Kärävä on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa saunoja ja erilaisia puutuotteita kuten terassilautoja, seinäpaneeleja ja sisäverhouslistoja. Lähtökohtana on tarjota asiakkaille heidän toivomiaan tuotteita ja toteuttaa samalla villeimmätkin unelmat. Yrityksellä on oma höyläämötuotanto ja puusepänverstas, jossa tuotteet valmistetaan käsityönä.

Tällä hetkellä perheyritys panostaa kasvuun erityisesti jälleenmyyjäverkoston kautta. Verkoston laajentuessa myyntiin kaivattiin automatisointia hinnoittelun ja tarjousdokumentaation yhtenäistämiseen. Ratkaisu löytyi Wapicen Summium® CPQ-työkalusta.

Apua jälleenmyyjäverkoston itsenäiseen myyntityöhön

Ennen ratkaisun käyttöönottoa jälleenmyyjät kaipasivat usein tukea myyntitilanteisiin, sillä tuotteiden hinnoitteluun ja tarjousten tekemiseen tarvitaan paljon valintoja ja tarkkaa laskentaa.

”Haluamme panostaa entistä enemmän jälleenmyyjäverkostoon ja helpottaa heidän itsenäistä myyntityötään saunakokonaisuuksien hinnoittelussa ja myynnissä. Tavoitteenamme on palvella jälleenmyyjäverkostoa mahdollisimman kattavasti, joten otimme heidät mukaan kehitystyöhön” kertoo Kärävän toimitusjohtaja Jaakko Soini.

”Olemme saaneet Summium CPQ:sta hyvää palautetta, sillä jälleenmyyjiemme tukipyynnöt ovat vähentyneet merkittävästi ja he ovat voineet toimittaa tarjoukset loppuasiakkaalle saman tien, ilman parin päivän odottelua”, hän jatkaa.

Screenshots

 Esimerkkejä Summium® CPQ -ratkaisusta

Ajantasaiset tuotetiedot myyjien käyttöön

Olipa kyseessä sitten yrityksen oma myyntiorganisaatio tai jälleenmyyjä, Summium® CPQ tuo ajantasaiset hinta- ja tuotetiedot myyjien saataville. Tällöin myyntiprosessi tehostuu, virheet vähenevät eikä hinnoittelussa aikaisemmin käytössä olleita Excel-työkaluja enää tarvita. Lisäksi arviot valmistusajasta täsmentyvät järjestelmän avulla.

Olemme erittäin tyytyväisiä Wapicen tarjoamaan ratkaisuun. Summium® CPQ on helppokäyttöinen työkalu, joka nopeuttaa saunakokonaisuuksien myyntityötä ohjaamalla myyjää tarjousprosessin aikana. Myös asiakaspalvelu paranee, kun jo tarjouksen tekotilanteessa on muistettu ottaa kaikki huomioon. Ratkaisu on nopeuttanut tarjousten tekoa yli 50 %, kertoo Soini.

Kärävä panostaa laatuun ja asiakaspalveluun tarjoamalla asiakkailleen juuri heidän näköisiään ratkaisuja. Meidän tehtävänämme on tarjota digitaalinen työkalu, joka tekee monimutkaistenkin saunakokonaisuuksien myynnistä helppoa ja vaivatonta”, summaa Wapicen ratkaisumyyjä Riina Puhakka.

Suosittelija:

Olemme erittäin tyytyväisiä Wapicen tarjoamaan ratkaisuun. Summium® CPQ on helppokäyttöinen työkalu, joka nopeuttaa saunakokonaisuuksien myyntityötä ohjaamalla myyjää tarjousprosessin aikana. Myös asiakaspalvelu paranee, kun jo tarjouksen tekotilanteessa on muistettu ottaa kaikki huomioon. Ratkaisu on nopeuttanut tarjousten tekoa yli 50 %.

Jaakko Soini, toimitusjohtaja, Kärävä Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Kärävä Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia