Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tokmannin taloushallinto siirtyi pilveen pikavauhtia

ReferenssiVauhdikkaasti kasvanut halpakauppaketju Tokmanni keskitti logistiikkansa vuonna 2008 Mäntsälään. Kasvava konserni haluaa edelleenkin tehostaa tekemistään ja hyödyntää automaatiota myös taloushallinnossa.


Sähköinen laskutus ei sinänsä ole mitään uutta Tokmannilla. Laskuista 95 prosenttia tulee sisään sähköisinä. Talossa on ehditty käyttää aikoinaan Rondoakin, ja sitten Baswaren Invoice Processing -järjestelmää. Tokmannin taloushallinto pyörii edelleenkin pilvessä, nyt Citrix-etäkäyttöohjelmiston tilalle saadaan ajanmukainen selainpohjainen ratkaisu.

Tokmanni aloitti IP:n korvaavan taloushallinnon järjestelmän määrittelyn keväällä 2016 ja keräsi talon sisältä vaatimukset ja toiveet uuden järjestelmän suhteen. Ykköskriteeri oli pitää täsmäytystaso vähintään samalla tasolla. Tarjouspyynnöt lähetettiin muutamille valituille toimittajille ja loppusuoralle poimittiin kaksi kiinnostavinta tarkempia neuvotteluja varten, Lopulta valittiin Baswaren uusin Alusta-versio.


Talousammattilainen hyötyy Analyticsista

Nyt Tokmannin talousammattilaiset pystyvät tuottamaan toistuviin laskuihin helpommin maksupohjia. Hyötyä on myös näppäilyvirheiden välttämisestä, kun tiliöinnit pysyvät stabiileina.

Pienille tavaran- tai palveluntoimittajilleen Tokmanni tarjoaa Supplier Webin, jossa he pystyvät tekemään laskunsa sähköisiksi. Kotimaisten toimittajien kanssa sähköisen laskuliikenteen osuus on hyvällä tasolla, koska Tokmanni aloitti sähköisen tilaamisen jo vuosia sitten.

Taloushallinnon ammattilaiset Tokmannilla pitävät Alustaa selvästi nykyaikaisena ja helppona käyttäjän näkökulmasta. Alustan valmiit raportointiominaisuudet näyttävät heti laskujen kierron ja käsittelyn tilanteen kokonaisuudessaan.


Suosittelija:

”Onnistumisen kannalta on tärkeää, että oikeat ihmiset toimivat oikeissa asemissa. Kiitän vieläkin Baswaren konsultteja, jotka löysivät nopeasti ratkaisun kaikkiin käänteisiin projektin aikana”

Heli Tolonen, talouspäällikkö, Tokmanni Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Basware Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Tokmanni Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Basware kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Basware kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Basware - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Basware - Muita referenssejä

Basware - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia