Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tokmannin taloushallinto siirtyi pilveen pikavauhtia

Referenssi

Tokmanni saavutti 100% näkyvyyden laskuihin, kehitti laskujen täsmäytysprosenttia ja näkee nyt laskujen täsmäytysasteet, verkkolaskujen osuuden ja ajallaan maksetut laskut

Vauhdikkaasti kasvanut halpakauppaketju Tokmanni on keskittänyt logistiikkansa Mäntsälään. Kasvava konserni halusi edelleenkin tehostaa tekemistään ja hyödyntää automaatiota myös ostoreskontraosastolla.

Tokmanni-ryhmä on kasvanut suurimmaksi halpakauppaketjuksi Pohjoismaissa, jolla on 192 liikettä Suomessa. Yritys työllistää yli 4 000 työntekijää ja liikevaihto on yli miljardi euroa.

Kun oli aika korvata Citrix-etäkäyttöohjelmisto ajanmukaisella, selainpohjaisella ratkaisulla, Baswaren P2P vastasi parhaiten vaatimuksiin.

Tokmannin haasteet

Laskujen määrä Tokmannilla on kasvanut nopeasti. Tänään yrityksessä käsitellään noin 500 000 laskua vuodessa, sisältäen suoran hankinnan 450 000 ostotilausta.

Tokmannin ostotilaukset ovat Microsoft Dynamix AX -ERP-järjestelmässä ja lähes 70% laskuista täsmäytyy ostotilauksiin. Sähköinen laskutus ei sinänsä ole mitään uutta Tokmannilla. Laskuista 95% tulee sisään sähköisinä. Talossa on ehditty käyttää aikoinaan Rondoakin, ja sitten Baswaren IP-järjestelmää.

Tokmannin ostolaskuprosessit olivat jo pilvessä, mutta oli aika korvata Citrix-etäkäyttöohjelmisto nykyaikaisella, selainpohjaisella ratkaisulla. Tärkein vaatimus oli kehittää laskujen täsmäytysastetta. Tarjouspyynnöt lähetettiin muutamille valituille toimittajille ja loppusuoralle poimittiin kaksi tarkempia neuvotteluja varten, joista yhteistyökumppaniksi valittiin Basware.

Kuinka Tokmanni saavutti 100% näkyvyyden laskuihin Baswaren avulla

Tokmanni aloitti laskujenkäsittelyjärjestelmän korvauksen uudella ja ensimmäinen askel oli kerätä talon sisältä vaatimukset sekä toiveet uuden järjestelmän suhteen.

Tokmanni ja Basware saivat projektin maaliin etuajassa, kiitos molempien yritysten sitoutuneiden projektitiimien. Oikeat ihmiset oikeissa rooleissa olivat tärkeä tekijä menestyksen kannalta.

Vaikka järjestelmän ominaisuutta vaatia kaikkien ostotilausten validointia ennen hyväksymistä pidettiin erinomaisena toimintona, se oli monille Tokmannin myymälöille aivan uutta. Tästä syystä toteutettiin laaja koulutusprosessi, jossa varmistettiin että validoijat ymmärsivät hyväksynnän työnkulkuja ja tuntevat olonsa varmaksi järjestelmän käytössä.

Suosittelija:

”Onnistumisen kannalta on tärkeää, että oikeat ihmiset toimivat oikeissa asemissa. Kiitän vieläkin Baswaren konsultteja, jotka löysivät nopeasti ratkaisun kaikkiin käänteisiin projektin aikana”

Heli Tolonen, talouspäällikkö, Tokmanni Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Basware Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tokmanni Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Basware kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Basware kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Basware - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Basware - Muita referenssejä

Basware - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia